jest to broker który podaje się za legalne źródło forexa, nic bardziej mylnego. Nie mają autentycznej licencji, nie mają żadnych prawdziwych certyfikatów! można do nich wpłacić każdą kwotę, niepoliczalne środki a koniec końców okaże się, że nic nie oddadzą, nic nie wypłacą, niczego nie będzie można odzyskać. Miałem to nieszczęście paść ofiarą tych ludzi ! Nigdy nie myślałem, że w tak łatwy sposób stracę oszczędności z 30 lat a tak się stało !
nie wiem o co chodzi, ale komentarze w sprawie pixpal są usuwane, widziałem wpis kogoś kto walczył z tymi oszustami i odzyskał od nich kasę, dawał namiary na kancelarię która się sprawdziła, a komentarzy obecnie nie ma, czy to ktoś z pixpal pro zgłasza do kasowania?? ktoś coś wie? czy ktoś ma namiary na prawnika, który moze pomoc? 26 stycznia przelałem pieniądze na poczet prowizji dla swojego analityka i od tej chwili nie mam kasy, kontaktu, a pieniądze z konta handlowego zniknęły :/
Dzień dobry. Mnie od rana wyłączyli dostęp do strony, do mojego konta. Mój broker, Pan Krzysztof twierdzi, że to jedynie krótkotrwały efekt zmiany serwera. Czy to, tak powinno wyglądać?
Witam.PIXPAL firma finansowa dzialajaca nielegalnie na terenie UK .defraudacja pieniedzy . wyludzanie pieniedzy od klijentow . nieplacenie podatkow . same zle wiadomosci a w tym niekompetencja maklerow .Firma zarejestrowana gdzies w ameryce srodkowej male panstewko BELIZE .brak koncesji na prowadzenie dzialalnosci finansowych .Firma KRZAK .ale swoje robila dobrze czyli wyludzala pieniadze od ludzii to nie male .Mnie osobiscie okradli na 50000 dolarow Przestrzegam przed ta firma i innymi podobnymi .Poprostu tragedia ..
Pixpal to degeneraci i oszuści.
Ponad siedemdziesiąt tysięcy dolarów mi ukradli plus wyłudzili pożyczkę z revoluta.
Obecnie w toku postępowania udało wymusić się na banku z Litwy cofnięcie dwóch moich ostatnich przelewów, poszły one na konta które ten bank od lat utrzymywał. Cale postępowanie prowadzą mi dwie mecenaski, gdyby nie owe panie to zostalibyśmy z żoną bez pieniędzy na życie i na utrzymanie. Pixpal nich pełno stron internetowych to oszuści i nic poza tym. Obecnie mają też już nową stroną venture !! Też uważajcie. A gdyby ktoś poszukiwał pomocy - 696/718 - 446 pozostawiam dla innych oszukanych namiar na mecenaski co mnie reprezentują
u mnie dostali dwa przelewy, jeden na 500 zł, drugi na 17 000 , pierwszej małej kwoty nie odzyskałam, ale moj prawnik wyslal zgloszenie do banku z kilkoma zarzutami o ich nieprawidłowościach itp, i udało się przelew ciągnąć, wiec prawie mnie wciagneli w te swoje matactwa, jednak udało się wyjść obronną ręką, 5 stów straty to koszt dla mnie nauki żeby nie wchodzić w coś czego nie znam :/, ale żeby nie było, do banku pisałam sama i zgłaszałam charchback, to mnie olali ciepłymi siuśkami i nie przyjeli reklamacji (odrzucili)
tak, mnie się udało. dostaliśmy z chłopakiem co do grosza zwrot 12 300 pln pixpal - to oszuści i złodzieje, ale osoby która dla nich pracują, to zwykli ludzie, boją się jak ognia więzienia
Ethan, dziękuję. Miesiąc czasu szukałem kogokolwiek kto mi weźmie i pomoże. Siedzę od dwóch lat w Norwegii i nie mam jak przyjechać do Polski osobiście a tu na miejscu nikt się nie przejmie niczym. Jedyna poprawka to aktualny numer to faktycznie 696718446, ten od Ciebie to jakaś teraz prywatna osoba ma.
Póki co mam termin na 26.03, ale może się wydłużyć. Zobaczymy.
mnie się udało odzyskać od nich co moje, nie zarobiłem wiele jakieś 20% z tego co zainwestowałem. czekałem 27 miesięcy od rozpoczęcia mojej sprawy do jej zakończenia aby zwrocili mi wszystko co zabrali, czy się opłacało - tak, bo mam swoją własność, ale stres, nerwy, zdrowie, moj zwiazek i moj partner - to wszystko przez nich ucierpiało ... :/. ale kasę odzyskałem. to co na giełdzie zarobiłem też oddali a czego wcześniej nie chcieli wypłacić, wiec samych zarobionych pieniedzy oddali 80 tyś zł, cała reszta, większą część to tylko co im przelewałem (oczywiście liczę to z tymi ich złodzie jskimi opłatami), wiec - bo tego dotyczyło pytanie - kanca z gdańska mi pomogła (nie bylo to najtansze), ale udało się. moja przygoda z pixpalpro skonczyła się w pazdzierniku 2022
Os grudnia 2022 mialam tylko zysk 300€. Chcialam sie wycofac i Krystian Nowak Analityk Pixpal powiedzial ze nie ma takiej potrzeby,on podlaczy to automatycznie i zarobie pieniadze.W lutym 2023 dzwoni i mowi ze zarobilam 20262,56€ i mi wyplacic te pieniadze. 3 marca 2023 musialam zalozyc skrytke za 1000€ i wtedy mi wyplaca pieniadze.Wplacilam te pieniadze (policjia sprawdzila ze te pieniadze odebral Yaroslav Chymbur)gdy otrzymali moje 1000€ powiedziali ze nie moga mi wyplacic moich pieniedzy bo nagle stracilam 2000€ i konto mam zablokowane. Oszusci