• GPW i krachmen u wróżki Autor: ~karamba [89.76.159.*]
    Wszytko i wszyscy w kolo wieszczą zwałę krach itp Prym w tym wiodą dziennikarze i anale
    w myśl im gorzej tym więcej będą nas oglądac .Efekt przestałem oglądać tv.
    Od kilku lat zauważyłem stopniową degenerację dziennikarzy goniących za sensacją
    zachowujących się jak by to miała być ich ostatnia i najważniejsza relacja w życiu .
    dostaję białej gorączki jak ich słucham{ taka moja fobia } a najlepsi są w przeinaczaniu informacji taka zabawa w głuchy telefon.Jaki z tego wniosek ?
    Dziękujmy naszemu TV-BOGOWI za umożliwienie nam jutro słuchania następnych
    okropnych wieści brrrrr
    ps. komisja europejska stwierdziła ogólną recesję i zwałę w Europie z wyjątkiem Polski
    ale kogo obchodzi taka nie medialna informacja
  • Re: GPW i krachmen u wróżki Autor: ~and [217.30.151.*]
    krachu nie ma co wieścic, on juz dawno stał sie faktem, a że sie dopiero na dobre rozkreca, to juz inna sprawa

wig20 w rok stracił 40%, mwig i swig ok. 60%, a przecena wielu bardzo dobrych fundamentalnie spółek sięgneła 80% i wiecej
    co to jest, jak nie krach?
  • Re: GPW i krachmen u wróżki Autor: ~karamba [89.76.159.*]
    Chyba masz rację - ja jestem dzieckiem bessy , więc dla mnie takie wiadomości to normalka,tylko nie rozumiem dlaczego w koło jest zwała a u nas pkb 5,5% i też mowią zwala
  • Re: GPW i krachmen u wróżki Autor: ~and [217.30.151.*]
    Dnia 2008-09-11 o godz. 02:01 ~karamba napisał(a):
    > Chyba masz rację - ja jestem dzieckiem bessy , więc dla
    > mnie takie wiadomości to normalka,tylko nie rozumiem
    > dlaczego w koło jest zwała a u nas pkb 5,5% i też mowią
    > zwala
    na całym niemal świecie problemem jest brak płynności finansowej i malejacy błyskawicznie sentyment do ryzyka, więc choćby nie wiem, jak dobrze radziła sobie nasza gospodarka, na giełdzie nadal i to na długo rządzic bedą spadki
[x]
EFEKT -3,60% 4,82 2025-10-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.