• 15,3...po raz drugi Autor: ~qwe [89.64.79.*]
    Action zaprasza do sprzedaży nie więcej niż 300.000 akcji spółki, po 15,30 zł za jedną akcję - podał Action w komunikacie.
    Przyjmowanie ofert rozpocznie się 24 stycznia, a zakończy 1 lutego.

Przewidywana data przeniesienia własności akcji (data rozliczenia nabycia) to 6 lutego.

Podmiotem pośredniczącym w przeprowadzeniu i rozliczeniu transakcji jest Ipopema Securities.

W poniedziałek na zamknięciu sesji akcje spółki wyceniano na 14,80 zł. (PAP Biznes)
  • Re: 15,3...po raz drugi Autor: ~Aleksander [213.134.170.*]
    Szybciutko chcą to zrobić :) na bank jest dobry powód
  • Re: 15,3...po raz drugi Autor: ~Chip [31.0.75.*]
    Będzie się działo oj będzie jak na komputerze ....
  • Re: 15,3...po raz drugi Autor: ~Zawisza [89.64.92.*]
    Pieniądz leży... Skupią akcje, umorzą, spłacą układ i szybko poleci dywidenda... po co mają czekać ? Prezes nie wypłacił sobie od paru lat nic, a też ma potrzeby. Jak każdy człowiek i właściciel firmy. Dla mnie dobrze. Niech wypłaca, niech skupuje, niech spłaca układ, niech zarabia na maksa.
  • Re: 15,3...po raz drugi Autor: ~Katoo [84.10.156.*]
    Twierdzisz, że na spółce jesteś wiele lat a nawet nie wiesz jaką pensję wypłaca sobie zarząd. Jeżeli ponad 3mln za rok na dwie osoby, to jest nic, to ja chętnie poproszę o takie nic. Prawdziwe nic to otrzymują od lat wszyscy pozostali właściciele spółki. Nie wiem jaki jest sens robienia z Piotrusia Matki Teresy, ale bardzo wyraźnie widać, że kilka osób ma już ołtarzyki z jego zdjęciem. Może to tylko wydelegowani pracownicy, kto wie?
  • Re: 15,3...po raz drugi Autor: ~jazz [31.61.186.*]
    Katoo, weź wywal w końcu Act zamiast się frustrować. Masz super okazję w wezwaniu, nie?
    Bo inaczej pomyślę że to Ty z siebie Matkę Teresę robisz i wszystkich ratujesz.

Napisz, co jest Twoją motywacją, że poświęcasz czas i ludzi ratujesz przed złym zarządem, co to "najpierw chciał spółkę utopić, a teraz ją okrada"??
  • Re: 15,3...po raz drugi Autor: ~Piotr [89.151.44.*]
    Dokładnie. Da wszystkich niedowiarków teraz jest dobry moment. Oddajcie po 15,30 i zamilknijcie na wieki ;)
[x]
ACTION 1,15% 30,75 2025-10-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.