od półtorej tygodnia codziennie wzrost o 3-5% skupowali żeby nie podbić naraz o 50% . dzisiaj już więcej bo coraz więcej osób zaczyna widzieć co tutaj będzie grane, a zysk kilkaset procent kwestią nieodległego czasu do tego spore dywidendy
Sss Ty jako nieliczny na bankierze normalnie myślący, mógłbyś się odnieść to dzisiejszej sytuacji odnośnie Espi.W trakcie sesji? bardzo rzadko mają w zwyczaju, ostatnio chyba ten sławetny zakup bańki akcji przez Waldemara po bodajże 5.3 w pakiecie? Czy to przypadek.Mogłbyś się do tego odnieść,czy ja za bardzo już do przodu zerkam? Pozdrawiam
Dnia 2023-01-23 o godz. 18:20 ~Młody napisał(a): > Sss Ty jako nieliczny na bankierze normalnie myślący, mógłbyś się odnieść to dzisiejszej sytuacji odnośnie Espi.W trakcie sesji? bardzo rzadko mają w zwyczaju, ostatnio chyba ten sławetny zakup bańki akcji przez Waldemara po bodajże 5.3 w pakiecie?
w czerwcu, lipcu i wrześniu podawali info o zakupach Preussnera w trakcie sesji. Między 9 a 14. Po sesji też podawali. Tu bym się niczego nie doszukiwał.
Jemu nie potrzeba jak tobie na czynsz paliwo i michę ! Spokojnie na nowe ATH a czy w tym roku czy następnym nie gra roli ! Gdzie ten od analizy ? Napisałem wszystko i tak się dzieje !
Wracamy do codziennych wzrostów w okolicy 5% a za kilka dni powtórka tego co właśnie było czyli pseudo korekta polegająca na wyzbieraniu akcji od leszczy i wystraszonych
zlot dyzio marzycieli uważam za otwarty, ci co walą batonem na 4,30 i niżej to idioci nie chcą darmowej kasy leżącej na ulicy, czasami fajnie wejść na forum leszczy i popatrzeć jaki jest stan ich euforii na danym papierze , skąd inąd ciekawe ile kasy spółdzielcy wystawią o 17 i jutro o 9. dla obrony wykresu
Dnia 2023-01-26 o godz. 15:06 ~Tym napisał(a): > A ty na ile czekasz, na 1,8 jak gruby? > > :)))))) Pochwal się :)))
czekam i obserwuję wole nie zarobić jak mam stracić, mam swoje poziomy zainteresowania w granicach 3-4 a dokładnie to się zobaczy jak sie wyklaruje , powyżej 4 bez korekty nie tykam , pod wygrzany papier się nie podłączam bo to zbyt mało płyny papier dla wiekszej kasy i mogę nie zdążyć wyskoczyć
Dnia 2023-01-26 o godz. 14:53 ~pg napisał(a): > zlot dyzio marzycieli uważam za otwarty, > ci co walą batonem na 4,30 i niżej to idioci nie chcą darmowej kasy leżącej na ulicy, czasami fajnie wejść na forum leszczy i popatrzeć jaki jest stan ich euforii na danym papierze , skąd inąd ciekawe ile kasy spółdzielcy wystawią o 17 i jutro o 9. dla obrony wykresu >
frajer, heheh. amator, laik, łamaga, hehe. kto ma ten papier sprzedawać? niski ff, sami wyznawcy exola podobno tutaj są, kolarze wytrzepani z akcji. kto ma, łamago intelektualna, sprzedawać tutaj akcje?? są jeszcze wiszący na hakach, oni mogą sprzedawać ale jest ich nie aż tak dużo poza tym oni sprzedają stopniowo, bo każdy na tym haku wisi inaczej... tutaj, amatorze, wykres możesz sobie wsadzić w buty - nie działa. jesteś w stanie intelektualnie przyswoić sobie tę prawdę?? heheh, laik, dzieciuch, wyznawca voo-doo...
Dnia 2023-01-26 o godz. 15:20 ~Tym napisał(a): > Przecież korekta była wczoraj w trakcie sesji, nie zauważyłeś?
zauważyłem ale zbyt krótka bo to nie tylko moje zdanie , ale chyba tych co wywalaja dzis na potęgę także , jutro mogą ci podbieracze wywalić wyżej co nakupili dzis i to jest wasza szansa , o ile ich nie zasypia czapkami z góry
słuchaj pg kozi bobku bez kasy i rozumu, Secc ma 100% racji, a ty pisz dalej głupoty i podbijaj wątki bo na tyle się stać ha ha ha !!! Ubawiłem się jak czytałem twoje wypociny o wysiadaniu z czym tymi 20 akcjami ha ha ha czy na to też cię nie stać, pewnie tak ! Mam swoje wystawione w kilku pakietach i mogę nimi zmieniać cenę jak mi się podoba, a ty oczywiście nie masz nic ha ha ha.
pg jesteś takim samym łamagą jak gruby, obserwator itd. jak znam życie to albo siedzicie w jednym zamkniętym zakładzie albo jedni piszą bo na chleb inaczej zarobić nie umieją a inni z frustracji bo nie mogą zarobić a natura polaczka zazdrość i to ewidentnie widać na twoim przykładzie !!!
ty sss przykleiłeś sie leszczu do mojego buta jak psia kupa co podniosę nogę to śmierdzisz , czym się planktonie jarasz w cowidzie takim matołom jak ty żeniłem papier kupiony za 2 z hakiem takim tuzom jak ty za ponad dyszkę wtedy jak i dziś jarałeś się matołku też 2 dyszkami he he ????
ha ha ha ubaw mam z takich ja ty pg ha ha ha to gdzie masz te papiery ? chyba rolkę w WC po twoich wpisach widać, że ani rozumem ani inteligencją nie grzeszysz a przepisywanie głupot z innych portali i udawanie że coś wiesz to katastrofa nawet dla ciebie
Dnia 2023-01-26 o godz. 15:29 ~pg napisał(a): > ty sss przykleiłeś sie leszczu do mojego buta jak psia kupa co podniosę nogę to śmierdzisz , czym się planktonie jarasz w cowidzie takim matołom jak ty żeniłem papier kupiony za 2 z hakiem takim tuzom jak ty za ponad dyszkę wtedy jak i dziś jarałeś się matołku też 2 dyszkami he he ????
a złoty medal na olimpiadzie w pływaniu to ty zdobyłeś?? i słyszałem w kuluarach, że na księżycu byłeś przed armstrongiem i spółką oraz wybudowałeś własnymi rękoma mount everest... tylko po co wracałeś z tego księżyca albo everesta...
Dnia 2023-01-26 o godz. 15:48 ~pg napisał(a): > ty " znafco " kosmosu cos te 4,3 wam odlatuje juz 4,25 nakarmiony
ty, ty zegarmistrzem powinieneś zostać albo mikrobiologiem i z mikroskopem działać każdego dnia. ciebie małe liczby fascynują... a ty bufetem waranem zostałeś...
Dnia 2023-01-26 o godz. 15:50 ~secc napisał(a): > Dnia 2023-01-26 o godz. 15:48 ~pg napisał(a): > > ty " znafco " kosmosu cos te 4,3 wam odlatuje juz 4,25 nakarmiony > > ty, ty zegarmistrzem powinieneś zostać albo mikrobiologiem i z mikroskopem działać każdego dnia. ciebie małe liczby fascynują... a ty bufetem waranem zostałeś...
znafco fundamentów, szkoda prądu na cię , jak niewiele kumasz to pijesz do zegarmistrza i aptekarza. ot cała twoja fiozfią te 2 dyszki to masz zarobic od 1000 papiera czy więcej skoro grosze cie nie intersują , to faktycznie jakiś zysk widzisz dopiero po złotówce
frustrat pg wylewa swoje żale tutaj zamiast u lekarza ! Gdyby tak choć troszkę rozumu miał to widziałby co właśnie się dzieje no ale oprócz wychowania rynsztokowego nic nie ma do pokazania. No nic niech dalej pisze może to poprawi jego stan zdrowia w co wątpię.
Nawiasem pięknie rozegrane kupione wszystko od leszczy i kilkoma akcjami zbijane aby znów obkupić się za tą śmieszną cenę ! No cóż kto myśli zarabia, a kto zawraca sobie głowę wykresami, tabelkami i innymi pierdołami kończy zawsze na dnie tak bylo, jest i będzie. Liczy się to co umiesz, a nie papierek.