• Obroty Autor: ~muchomorek [94.198.40.*]
    Obroty jak w warzywniaku, zero płynności
  • Re: Obroty Autor: ~maxi [31.179.239.*]
    tutaj jest tak silny akcjonariat ze wszyscy trzymaja swoje pakiety na ATH
    kup i zapomnij

• Re: Obroty Autor: ~arkuszzleceń [185.18.179.*]
    Jak jeden baton na S jest na 28 a jeden baton na K jest na 27.20 to jak ma kurs pływać? Kto chce kupić ten może mnóstwo kupić po te 28 a sprzedać po 27.20.
    Proste. ZEro spekulacji. Tylko longterm.
    NIe podoba się- nie kupujesz albo sprzedajesz. po 27.90 jeśli trochępoczekasz po 27.20 jak potrzeban kasa dziś.

A pewnogo dnia każdy sprzeda. Przy dużym pechu po 27.20, przy braku pecha - zapewne po 3x jeśli nie 4x
  • Re: Obroty Autor: ~Dario [217.98.61.*]
    Tak tu już wszystko wyczyszczone i pakiety poparkowane. Jak ktoś chce grubiej wejść to min 28. Ja trzymam pakiet w sejfie i od czasu do czasu zaglądam na espi spółki i na forum oczywiście. Pozdrawiam współwłascicieli
  • Re: Obroty Autor: ~deal [94.42.140.*]
    Kurs złapany w kleszcze miedzy 27,3 i 28. Maksymalnie wydluzyli termin publikacji raportu rocznego. Myślę że będą chcieli załatwić sprawy jeszcze przed ogłoszeniem zaj... wyników. Pozdrawiam
  • Re: Obroty Autor: ~miedziak [195.205.123.*]
    Ktoś cały czas zasypuje forum śmieciami żeby schować bieżące wątki. Czyżby krecia robota na zniechecenie?
  • Re: Obroty Autor: ~Akcjonariusz [185.150.46.*]
    To dadzą jakąś premię czy będzie po średniej rynkowej jak ostatnio?
  • Re: Obroty Autor: ~maxi [31.179.239.*]
    po obecnej sredniej nikt im nic nie odda
    do wezwania musza dla akcjonariuszy zrobic wycene wartosci godziwej
    tutaj bedzie premia do wezwania i to znaczna
    wezwanie moze byc przed publikacja wynikow na 2022
    zycze cierpliwosci
  • Re: Obroty Autor: ~noniron [79.185.105.*]
    Jak chcą pakiet PZU to muszą dać minimum 1,5wk za akcję inaczej w ogóle nie warto się w to bawić. Za PZU pójdzie reszta.
  • Re: Obroty Autor: ~neo [91.238.85.*]
    Patrząc na benchmark dla recyklingu to nawet 2wk. Tak samo c/z też jest niżej od branży. Tak czy inaczej lądujemy grubo powyżej 40 za sztukę. Dla mnie ok
  • Re: Obroty Autor: ~Gracz [178.73.40.*]
    No całkiem nieźle. Pojedynczymi akcjami można tu manewrować kursem
  • Re: Obroty Autor: ~Bambosch [83.15.247.*]
    Zbieranie na 27 z groszami trwa. Jak mają sprawe zalatwic przed wynikami to ostatni dzwonek na zakupy
  • Re: Obroty Autor: ~Zainteresowany [157.25.132.*]
    Oni robią w ogóle jakieś w konferencje wynikowe? Jest możliwość pogadania z zarządem?
  • Re: Obroty Autor: ~jenoFakty [185.18.179.*]
    Robią absolutne mimimum wymagane przez giedę w kontaktch z inwestorami i absolutne maksimum zgodne z prawem, by nikt się nie zainteresował spółką a kurs był tak niski , jak tylko się da.
    Ale przynajmniej, jak pisałem, nic nei wiadomo, by cokolwiek robili , co mogłoby podchodzić pod karalne - jak równiez nic, co mogłoby podchodzić pod jakikolwiek marketing
  • Re: Obroty Autor: ~miedziak [195.205.123.*]
    Zapomnij. Schowaliby spółkę tam gdzie pieprz rośnie. Nie są zainteresowani rozgłosem a wręcz zniechęcają potencjalnych inwestorów. Dlatego m.in.jesteśmy na 2fixach. Tu tak będzie aż do ostatecznych rozstrzygniec
  • Re: Obroty Autor: ~daddy [89.65.22.*]
    A kiedy te ostateczne rozstrzygnięcia? Bo już tu zapowiadacie i zapowiadacie...
  • Re: Obroty Autor: ~Akcjonariusz [185.150.46.*]
    Zapytaj Lecha może Ci odpowie
  • Re: Obroty Autor: ~Gracz [109.95.142.*]
    Trzeba trochę tu zbić kurs bo coś za wysoko jak na poziom ołowiu i potencjalny zarobek
  • Re: Obroty Autor: ~noniron [79.185.105.*]
    Przy tej płynności można robić z kursem wszystko więc nie ma się co podniecać. Tu i tak w razie czego będzie wycena wg wartości godziwej
  • Re: Obroty Autor: ~Słoniu [46.171.80.*]
    Sorry ale jednak niepoprawni z Was optymiści. Tu obie strony uparly się przy swoim i szybkich decyzji nie będzie o ile w ogóle. Pocieszeniem jest że PZU broni interesu mniejszosciowych mam nadzieje
  • Re: Obroty Autor: ~Gracz [178.73.40.*]
    Właśnie. Taka niepewnosc co do spółki musi być w cenie. Podaż coraz wieksza
  • Re: Obroty Autor: ~Bambosch [83.15.247.*]
    Ja tam czekam spokojnie a poniżej 25 sam odbiorę od nircierpliwych. Pozdrawiam nowych inwestorów
  • Re: Obroty Autor: ~neo [91.238.85.*]
    Brak obrotów od tygodnia? No to chyba sprzedający się wystrzelali ale kupujących też brak
  • i po spadkach, droga na 36 otwarta Autor: ~maxi [10.42.3.*]
    zycze duzo zyskow
    zycze cierpliwosci
    pozdrawiam
  • Re: i po spadkach, droga na 36 otwarta Autor: ~Bambosch [83.15.247.*]
    Lepiej napisz jak prognozujesz wyniki za rok i za 1q23. Nie wiem czy dobierać na tym poziomie.
  • Re: i po spadkach, droga na 36 otwarta Autor: ~deal [94.42.140.*]
    Dogadane transakcje pakietowe. Normalnie na rynku dużej ilości nie kupisz przy tym poziomie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.249.132.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ORZBIALY 0,00% 38,00 2026-05-06 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.