Jak jeden baton na S jest na 28 a jeden baton na K jest na 27.20 to jak ma kurs pływać? Kto chce kupić ten może mnóstwo kupić po te 28 a sprzedać po 27.20.
Proste. ZEro spekulacji. Tylko longterm. NIe podoba się- nie kupujesz albo sprzedajesz. po 27.90 jeśli trochępoczekasz po 27.20 jak potrzeban kasa dziś.
A pewnogo dnia każdy sprzeda. Przy dużym pechu po 27.20, przy braku pecha - zapewne po 3x jeśli nie 4x
Tak tu już wszystko wyczyszczone i pakiety poparkowane. Jak ktoś chce grubiej wejść to min 28. Ja trzymam pakiet w sejfie i od czasu do czasu zaglądam na espi spółki i na forum oczywiście. Pozdrawiam współwłascicieli
Kurs złapany w kleszcze miedzy 27,3 i 28. Maksymalnie wydluzyli termin publikacji raportu rocznego. Myślę że będą chcieli załatwić sprawy jeszcze przed ogłoszeniem zaj... wyników. Pozdrawiam
po obecnej sredniej nikt im nic nie odda do wezwania musza dla akcjonariuszy zrobic wycene wartosci godziwej tutaj bedzie premia do wezwania i to znaczna wezwanie moze byc przed publikacja wynikow na 2022 zycze cierpliwosci
Patrząc na benchmark dla recyklingu to nawet 2wk. Tak samo c/z też jest niżej od branży. Tak czy inaczej lądujemy grubo powyżej 40 za sztukę. Dla mnie ok
Robią absolutne mimimum wymagane przez giedę w kontaktch z inwestorami i absolutne maksimum zgodne z prawem, by nikt się nie zainteresował spółką a kurs był tak niski , jak tylko się da. Ale przynajmniej, jak pisałem, nic nei wiadomo, by cokolwiek robili , co mogłoby podchodzić pod karalne - jak równiez nic, co mogłoby podchodzić pod jakikolwiek marketing
Zapomnij. Schowaliby spółkę tam gdzie pieprz rośnie. Nie są zainteresowani rozgłosem a wręcz zniechęcają potencjalnych inwestorów. Dlatego m.in.jesteśmy na 2fixach. Tu tak będzie aż do ostatecznych rozstrzygniec
Sorry ale jednak niepoprawni z Was optymiści. Tu obie strony uparly się przy swoim i szybkich decyzji nie będzie o ile w ogóle. Pocieszeniem jest że PZU broni interesu mniejszosciowych mam nadzieje