Dnia 2023-01-23 o godz. 14:50 ~Kosiarz napisał(a): > Dnia 2023-01-23 o godz. 14:48 ~Invest napisał(a): > > Na razie wszystko dobrze zgodnie z planem, same pozytywne rzeczy, brak negatywow :-) > > Aha. To dobrze, Invest. To dobrze :-)
Widzę że twój poziom jest adekwatny do pozostawianych przez ciebie komentarzy więc pozostaje mi się tylko cie zignorować. Gdybyś tylko w najmniejszej czesci zainteresowal sie spolka i obserowal informacje oraz sprzedaż to byś nie pisał głupot, bo w spółce nie zmieniło się zupełnie nic od tego czasu.
Co ty robisz na newconnecie jak nie masz cierpliwości. W tym roku maja byc premiery 3 gier. Sprzedaż na steamie idzie bardzo dobrze ostatnio więc nie ma co narzekać. Na switch prawie nikt nie liczyl że dużo sprzedadzą. Pewnie dowiemy się w newsletter jak tam idzie sprzedaż
3 premiery w 2023 roku, MMS był w 2021 roku... skoro uważasz, że te produkcję będą słabe to co tu robisz na tej spółce. Aztec od początku wg mnie i pewnie nie tylko mnie, miał większy potencjał niż MMS21 wiec nie powiedzialbym, ze MMS21 byl najwiekszym projektem.