• Aztec i Rally Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    W historii niedawno zmienili z TBA na comming soon na Aztec i Rally: "Changed Store Release Date – TBA › Coming soon". Coraz bliżej prologu/dema
  • Re: Aztec i Rally Autor: ~Gość [149.156.189.*]
    A czy ta zmiana nie wynika czasem ze zmiany polityki steam o której kiedyś była mowa?
  • Re: Aztec i Rally Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    Możesz mieć rację, chociaż nie czytałem czego dokładnie dotyczyła ta zmiana. Wiem z tej zmiany tylko tyle że zmienił się sposób liczenia pozycji na global best sellers. Teraz darmowe gry też zajmują pozycje na best sellers, a DLC wliczają się do pozycji głównej gry (nie maja osobnej pozycji jak bylo wczesniej).
  • Re: Aztec i Rally Autor: ~Przemo [193.28.84.*]
    Dokładnie, to wynika ze zmian w steam, postanowili ujednolicić sposób zapisu daty premiery. Wcześniej można było dowolną rzecz wpisać, teraz poszczególne wartośc są możliwe. Daty zmian pokrywają się też z datą wymuszenia zmian na steam.
  • Re: Aztec i Rally Autor: ~Woj [195.191.162.*]
    Był w tym miesiącu Newsletter?
    Jeszcze nie, też właśnie czekam z niecierpliwością
    Ciekawi mnie też, ile forgville games dostanie za pomoc w tworzeniu builders of egypt. Gra się zapowiada super, a jest już na 66 miejscu na WL
    Sorki źle popatrzlem, frogville games robi egypt frontiers, a nie builders of egypt
[x]
P2CHILL 0,00% 3,38 2025-11-28 15:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.