Dnia 2023-01-23 o godz. 12:40 ~Dario napisał(a): > Sprzedalem i zarobilem Nic wiecznie nie rośnie,jeszcze dzisiaj na czerwono
taaa, sprzedałeś bo cena urosła w kosmos, a jak piszą różne flaki na tym forum ta spółka jest bankrutem... nerwy trza mieć nie tylko na spadki ale głównie na wzrosty...
Dnia 2023-01-23 o godz. 12:40 ~Dario napisał(a): > Sprzedalem i zarobilem Nic wiecznie nie rośnie,jeszcze dzisiaj na czerwono
głos rozsądku w tym motłochu bezcenny !!! nie mniej na razie spowodowany lekką frustracją że mogłem skupbnąc wiecej ,ale według mnie dobrze zrobiłeś , choc fantaści piszę że sprzedają idealnie na górce tylko to fantaści i jak juz to ile tego tam upchają no chybą że to iliośc na lizaki to ok , Niektórzy wolą mieć papierowy spory zysk nić realny tu i teraz, Rsi wykupione zaraz bedzie się zwijał, co widzą niektórzy i wystawiają batony na szczytach lokalnych , jak ma rosną to korekta musi być i to całkiem spora tu jest tylko ten myk że niemce sciągna spólkje z rynku i nie muszą wcale dawać żadnej premii bo mają go prawie w całości i zrobią przymusowy wykup i w tym kierunku to zmierza bo cały czas dokupują
co do czerwonego jest jeszcze ok 30 gr do wyjęcia na fali euforii i zrobienia pięknego wisielca według terminologii swiec japońskich , czy tak wyjdzie hgw , ale ryzyko pączkuję i może być ciekawie za 2 dni
słuchajcie ludzie! - groszołap kupił akcje, podjechał 7 procent i sprzedał. teraz wam to ogłasza i oczekuje, że pójdziecie jego śladem i również sprzedacie. marzy mu się, że wtedy cena spadnie i sobie odkupi na następne kółeczko. taki marzyciel... teraz niech odkupuje drożej albo niech idzie sobie precz stąd.... bo nie wiem po kiego wała opowiada publicznie o swoich operacjach finansowych... jeśli taki gieroj, to niech pokaże stan rachunków maklerskich i bankowych. w końcu przecież lubi opowieści o swoich finansach... ale nie, on tylko o sprzedaży akcji gada i dobrodusznie nas ostrzega, że polecą zaraz...
takich frajerów od 2,20 przerobiłem tutaj setki i ja mam zaraz 100% zysku a te łosie na cukierki ha ha ha. Natomiast może jak będę miał 500-1000% zysku to zastanowię się nad sprzedażą 10-20% akcji bo po co sprzedawać kurę znoszącą złote jajka w postaci sporej dywidendy !!!
Dnia 2023-01-23 o godz. 12:56 ~Sss napisał(a): > takich frajerów od 2,20 przerobiłem tutaj setki i ja mam zaraz 100% zysku a te łosie na cukierki ha ha ha. Natomiast może jak będę miał 500-1000% zysku to zastanowię się nad sprzedażą 10-20% akcji bo po co sprzedawać kurę znoszącą złote jajka w postaci sporej dywidendy !!!
widzisz mistrzu nie jest trudno przerabiać frajerów, na dołkach, czy w konsolidacji sztuką jest ich dymać na szczytach, czy po znacznych wzrostach, ale to do tego trzeba mieć wiedzę a nie tylko szczęście
Dnia 2023-01-23 o godz. 13:00 ~pg napisał(a): > Dnia 2023-01-23 o godz. 12:56 ~Sss napisał(a): > > takich frajerów od 2,20 przerobiłem tutaj setki i ja mam zaraz 100% zysku a te łosie na cukierki ha ha ha. Natomiast może jak będę miał 500-1000% zysku to zastanowię się nad sprzedażą 10-20% akcji bo po co sprzedawać kurę znoszącą złote jajka w postaci sporej dywidendy !!! > > widzisz mistrzu nie jest trudno przerabiać frajerów, na dołkach, czy w konsolidacji sztuką jest ich dymać na szczytach, czy po znacznych wzrostach, ale to do tego trzeba mieć wiedzę a nie tylko szczęście
po jakich wzrostach? tutejszy motłoch spadziowy od miesięcy mówi, że spółka jest do bani bo nie rośnie i nic z tego nie będzie... zatem wzrosty nie są znaczne tylko żadne i a prawdziwe szaleństwo ciągle jest przed nami...
no widzisz oprócz szczęścia trzeba mieć rozum i umieć czytać, a rozumu w Polsce nie ma 95% społeczeństwa i widać to nie tylko na bananie ale w każdej dziedzinie życia. Niech dalej dają się skubać tu i w życiu taki los