Tak? A niby kto je zrobi? Bo na pewno nie ty jak zaczniesz zaraz sypać tymi grosikami żeby kolejne kóleczko zaliczyć. Kolejny przy głup co nawet "wybicia" nigdy w życiu nie widział
Jak spada to marudzisz i utyskujesz jak ci źle. Jak nic się nie dzieje też marudzisz, a jak rośnie też się plujesz i wyzywasz resztę od przygupów. Czy w domu wszyscy zdrowi? Oddaj fartucha, wypucuj dżordża to może ci ulży:P
Co ci rośnie??? Chyba glupota we łbie. To są standardowe ruchy od ponad pół roku. Na koniec i tak to zwali na czerwień, a opinia wykręci kółeczko. Uciesze się jak chociaż raz zobacze tu dwucyfrowy wzrost który będzie utrzymany do końca sesji. A póki co bez podniety. Dzień jak codzień czyli nędza i nic więcej
Z tym ciągłym rzygiem na wszystko i wszystkich, to albo tego wzrostu nie doczekasz albo wywalisz dużo za wcześnie. O ile masz w ogóle akcje. Masz za słabe nerwy na giełdę, a newconnect w szczególności.
Kolejny, który przypisuje innym to co sam robi.
To że kręcisz kółka za drobniaki nie znaczy że inni też tak robią.
Jest jeszcze coś takiego co nazywają niektórzy akumulacją.
Cierpliwości, bo żyłka mocno napięta i pęknięciem grozi
A co ty się tak spieszysz żebym wyskakiwał?:P Żebyś odkupił taniej to co wywaliłeś po 28 groszy? I ja mam uwierzyć, że ktoś walący takimi tekstami na forum ma jakieś akcje i jest zdrowy na umyśle?
Chcąc mi dopiec sam się zaorałeś, bo jeśli masz akcje to jedziemy na tym samym wózku i jesteś takim samym pelikanem jak ja:P To się nazywa hipokryzja XD A jeśli ich nie masz i nadajesz tu nonstop to tym gorzej, bo na takiego kogoś ciężko znaleźć określenie cenzuralne a jednocześnie dostatecznie obelżywe.