Jak myślicie ile może być warta fikcyjna spółka ECAP the global esport app. Z kupionymi obserwatorami na portalach społecznościowych i niczym sie nie zajmująca ?
1. Wybiera się spółkę EZBOZ LIMITED – spółką prawa angielskiego („Inwestor”) – jako inwestora strategicznego Spólki, który nabędzie około 80 % udziału w kapitale zakładowym i głosach Spółki.
2. Spółka wykonała wstępne due delligence Inwestora, które zakończyło się pozytywnie.
3. Spółka zleci przeprowadzenia wyceny głównego aktywa Inwestora tj. platformy ECAP przez biegłego sądowego rzeczoznawcę w celu potwierdzenia tej wyceny.
4. Wskazana wycena zostanie sporządzona do dnia 22 stycznia 2022 r.
5. Do dnia 31 stycznia 2023 r. zostanie zawarta umowa inwestycyjna mająca na celu uregulowanie praw i obowiązków związanych ze sprzedażą większościowego pakietu akcji na rzecz Inwestora.
6. Do dnia 31 stycznia 2023 r. zostanie opublikowana nowa strategia Spółki.
Wycena miała być zrobiona do 22 stycznia, a tu cisza.
Ale nie było zaznaczone że wycena będzie upubliczniona, to działanie wstępne przy podpisywaniu umowy więc jeżeli podpiszą umowę to znaczy że akceptują wycenę, inna sprawa że mamy doświadczenia że SPAC i info o tym co ma być i co jest się delikatnie mówiąc mijają.. mi się nie podoba zbieżność wycen aktywów i udziałów i jedyne czego się obawiam żeby transakcja była w stylu ,, sprzedamy Twój dom za rower i worek kartofli ,,
Ynwestor ty masz coś slabo pod beretem ? Przy kursie 55 piszesz żeby Ci ktoś oddał po 0,45 jakieś g..niane 20k , człowieku ty czytaj co piszesz bo robisz z siebie klowna.... to może ja wezmę wszystko co masz po 0,30 co ty na to ???
Gas odkąd nie pisałeś tak jak Cie prosiłem kurs skoczył 80 % ale znowu widzę zaczynasz ujadać. Jak to się skończy ? Dłużej nie mogłeś wytrzymać ? Czy znowu żeś wypity i raczki świerzbią ?
To co dajesz po 0,39 giełdowy znaFco strategiczny od kalarepy ... nie mogłem wytrzymać jak zobaczyłem twoj ynteligentny wpis ... jesteś moim guru w przewidywaniu przyszłości WODZU
Ja chociaż mam średnia w okolicach 28 groszy, a nie jak Ty giełdowy znafco 1 zł. Ale tak tak wyzywaj dalej wszystkich jacy to są tępi a ty najmądrzejszy hahaha. zejdziesz chociaż z haka ? hahaha ZNAFCA !
Ynwestor każdy kto będzie wypunktowywał Twój niedorozwój to będzie Gas , Gas będzie ci wyjadał beyndze z lodówki wypijał wodę z akwarium rzucał z nieba gołębie głana prosto na twoją głowę, pamiętaj wszędzie są Gasy od nich nie uciekniesz nawet zamknię za tobą drzwi na odziale dla paranoików PAMIETAJ GAS I WSZYSTKIE JEGO WCIELENIA BĘDĄ CIĘ PRZEŚLADOWAĆ...