• W SRODE ZIELONO Autor: ~Mustafi [5.184.225.*]
    Tak to widzę ...było ochłodzenie z 75% a teraz znowu upupupupupup
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.147.12.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: W SRODE ZIELONO Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Wiem Mustafa, że masz problemy trawienne (tylko w środę na zielono ? ) , ale zerknij na diagnozę i spróbuj leczyć.

Zielony stolec może być objawem toczącej się w organizmie choroby. Wśród chorób, które wywołują zmianę koloru stolca na zielony, najczęściej wymienia się:
    1. Zatrucia pokarmowe
    2. Zespół jelita drażliwego
    3. Wrzodziejące zapalenie jelita grubego
    4. Chorobę Leśniowskiego-Crohna
    5. Zaburzenia wchłaniania
    6. Zakażenia pasożytnicze
    7. Alergie pokarmowe
    8. Zwiększona ilość nieprzyjaznych bakterii w jelicie cienkim,
    Celiakię.
  • Re: W SRODE ZIELONO Autor: ~mustafa [176.106.35.*]
    aqwert to jak w srode bedzie zielono to jesz moj stolec??? skoro taki jestes pewny ? czy boisz sie wyzwania? buahhahahahahha w koncu przebijemy 10 gr i ciekawe co wtedy napiszesz..
  • Re: W SRODE ZIELONO Autor: ~Hitler [188.147.4.*]
    aqwert to wielbiciel stolca?
  • Re: W SRODE ZIELONO Autor: ~Jacek [90.156.89.*]
    Prośba do Moderatora o większą kontrolę brzmienia nicków (zob. ostatni wpis). Są jednak pewne granice.
  • Re: W SRODE ZIELONO Autor: ~Moderator [188.147.4.*]
    Jacek placek na loleju
  • Re: W SRODE ZIELONO Autor: ~Mustafa [5.184.241.*]
    Jacek skarżypyta hihi a wiesz o tym Jacku kim był dr Mengele ? Wiesz o tym że jakby Hitler nie był taki pazerny tylko zatrzymałby się w Polsce to dzisiaj zarabialbym kilka tysięcy euro hihi? I nie byłoby TVP TVN itd i tego bajzlu w sejmie? Ale chyba nie byłoby też ciebie Jacku buhaha
  • Re: W SRODE ZIELONO Autor: ~byczak [88.156.214.*]
    on nie jest skarżypyta tylko przytomnie reaguje na tamtego hfasta, na tego nicka każda kancelaria za 100 zł znajdzie paragraf tak że nie podskakujcie bo się wam dołożę do tych waszych prześmiewek że wam się słabo zrobi
  • Re: W SRODE ZIELONO Autor: ~Mustafi [176.106.35.*]
    Jak się chcesz dokładać to może sprawę założysz tym od ulicy bananowej co ludzi w butelkę robią hihi tych od manipulowania informacjami i płatnymi artykułami tymi co blokują wzrosty i wywołują spadki przez tych co ludzie się wieszają a ty się czepiasz imion nazwisk i nicków ??? Buhaha a w szkole w książkach historii o 2 wojnie światowej to sa nazwiska czy Nicki ? Kto prowadził obozy zagłady i kto najechał na Polskę? A gdzie sa respiratory zakupione za dziesiątki milionów ? Gdzie są szczypawki za miliardy po terminie? Zutylizowane? Zakładasz im sprawy? Czym ty straszysz sądami? Tymi sądami co 17 lat prowadzili sprawę zawalenia się hali z gołąbkami ? 17lat ? Uważaj żeby tobie sprawy nie złożyli bo tez możesz po sądach latami chodzić pamiętaj że każdy kij ma dwa końce i każdy może ci sprawę założyć np ..jeżeli ktoś poczuje się przez ciebie zastraszony no to myśl co piszesz ... I nie pouczaj innych.
  • Re: W SRODE ZIELONO Autor: ~Mustafa [46.134.71.*]
    aqwert zielono to jesz dzisiaj mój stolec? Przegrałeś .... Marnie bo marnie ale zielono hihi
  • Re: W SRODE ZIELONO Autor: ~romario [109.231.6.*]
    aqwert wiesz co ? A już nic. Smacznego...!
    Hihihi...........
  • Re: W SRODE ZIELONO Autor: ~Mustafi [176.106.35.*]
    Nie wiem dlaczego ale miałem wizję że w przyszłą środę pojawi się +50% czy to możliwe? Ło matko skąd mi to przyszło do głowy skąd taka cyfra? Może ktoś wie? Ile będzie z a tydzień? aqwert typuj coś bo lubię jak się mijasz z prawdą hihi ... Najlepiej typuj czerwień bo to gwarantuje zieleń. Buhahaha +50% czy to możliwa wizja? Uuuuuu byłoby miło. Tak powiem wam po cichu ale nikomu nie gadajcie że kiedyś chciałem 4 zł ale teraz już tylko chce 1zl za papier .czy się doczekam?
  • Re: W SRODE ZIELONO Autor: ~romario [109.231.6.*]
    Coś może i jest na rzeczy bo trochę obraziłem się na PBG mam pakiet bo mam i nic od dwóch lat nie robię. A dziś miałem jakieś przeczucie że coś się ruszy i nawet dokupiłem pakiet.
  • Re: W SRODE ZIELONO Autor: ~xyz [5.173.224.*]
    nie no hit. coś jest na rzeczy bo miałem przeczucie :)
  • Re: W SRODE ZIELONO Autor: ~Podglądacz [46.204.44.*]
    Hehehe podobno odchodami można się zatruć :)
    Mocznik zdrowszy :=)
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.