• Warto było Autor: ~Mich [79.185.130.*]
    Kupując w pandemii po 47 wiedziałem że będzie dobrze. Nie sądziłem że aż tak. Trzymam na lata podobnie jak Exol.
  • Re: Warto było Autor: ~Kubek [188.206.76.*]
    Ja podobnie kupiłem pakiety po 35 i 43 i teraz sobie co roku dywidendy odcinam..
  • Re: Warto było Autor: ~ja [176.221.121.*]
    Na exolu ponownie dmuchają balon, jak w 2020 ale raczej do tamtych poziomów nie nadmuchają chyba że znajdą jeleni i znowu ich powieszą na haczyku na kilka lat. Na Rokicie powoli też zaczyna się dmuchanie...
  • Re: Warto było Autor: ~greg [94.251.185.*]
    Raczej nie. Tym razem kurs Exola rośnie zdrowo, systematycznie i jest poparty twardymi fundamentami. Większy kapitał dopiero zaczyna dostrzegać potencjał Exola i Rokity.
  • Re: Warto było Autor: ~jw [217.153.206.*]
    Zostaw trola w spokoju, jakie balony, co on pisze - ten gość w życiu nie czytał żadnego raportu Exola czy Rokity, a nawet jak czytał to nic z niego nie zrozumiał.

ps.
    Żeby nie było, tak, Exol po 12 na fali covida to był balon.
  • Re: Warto było Autor: ~Młody [185.237.102.*]
    Wtedy tak było to dmuchanie balona,teraz to jednak zupełnie inny "czas" dla exola.Pamietacie jak wtedy podniecali się jakimiś kontenerami do Stanów, jak liczyli na niebotyczne zyski w okolicach 50 baniek?hehe to zobaczcie gdzie dzisiaj jest spółką i jakie generuję zyski!? Śmiem twierdzić i powtórzę jeszcze raz , że spekulacja covidowa bardziej zaszkodziła spółce jak pomogła, chociaż sam zbyłem część portfela po 12,50 , żeby później odkupić od 4 w dół
[x]
PCCROKITA 0,45% 67,70 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.