Przecież kurs parę miesięcy temu był po 25 groszy, policz sobie ile to procent zysku do dnia dzisiejszego. A potem popatrz ile zaoferują ci banki i kghmy.
Jak to gdzie? U Szwedów! Tutaj do końca stycznia może być spekulacyjne, chociaż na "szarpnięcie spółdzielni" raczej nie ma co liczyć, bo akcji w wolnym obrocie nie jest dużo.
Gas Ci kazał to napisać czy sam to pisał ? :D Jak pisałem wchodzi ekipa Gasa blokuje kurs :D Myślicie, że na tych poziomach wyzbieracie ? Gas ostatnio pisął że składa wniosek do KNF i może prokuratury a wczoraj chciał odemnie kupować wszystko co mam po 0.39 gr. jak mu wierzyć ? Może Ty jego przyjacielu mi powiesz ? :D :D
Najpierw widły były na 0.644 o ile się nie mylę było zawieszenie przez parędziesiąt minut puścili i podnieśli widły na 0,772. tak samo podnieśli dolne. Normalna sprawa, że przy zawieszeniu notowań po pierwszych widłach podnoszą ich górną granicę, a co za tym idzie i dolną.
Kto to zgłasza te posty, ze admin wywala ? Gas czyżbym pisał prawdę ? Film się urwał ? :D Jeszcze raz dla przypomnienia 0.39 zł https://i.imgur.com/kjj1uAZ.jpeg