nikt nie zauważył, ale ogłoszenie o sprzedaży akcji w dniu 17 stycznia jest z 9 stycznia, jakieś jaja, było sprzedawane wcześniej również z tego może wynikać
Jeden w dołku sprzedaje inny kupuje. Tak czy innaczej po spadku jest odbicie, a po odbiciu spadek. Ważne by się dobrze wstrzelić, a jeszcze ważniejsze by dobrze trend wyczuć.
Jeśli się spółka restrukturyzuje i zatrudnia i projekty realizuje to z ceną szokującą po dnie chyba można zaryzykować grę...
Bzdury piszesz wiesz ile spółek upadło i ściągnęli z giełdy tym bardziej na NewConnect i nigdy nie odbiły powiedz to ludzia co tam zainwestowali i poczytaj sobie ostatnie uchwały z Walnego ta spółka lada moment nic nie będzie posiadać bo wszystko jest wyprowadzane do spółki zależnej ta uchwała już przeszła przypadek ? Tu już nic nie ma dlatego Kiciński ucieka z okrętu ? A w piśmie 1 przed 9 mu ucięło to wszystko
Czyli Jasiński i Fijałkowski pozwolą sobie na zupełną stratę choć w spółce zatrudniają i projekty realizują. Do tego jeśli papiery w większości są w ulicy to na najbliższe walne proponuję się skrzyknąć kilku większym wisielcom co mają poniżej 5%, by odebrali władzę niekompetencji i na zbite gęby wyrzucili. Może Kiciński zmienia branżę dlatego się pozbywa bo mu kasa potrzebna.
Jeśli nawet wyprowadzają majątek do spółki zależnej to jest to nadal spółka zależna.
Jeśli ma być bankrut i zdjęcie z giełdy to musi na to pozwolić ff, a wystarczy że się skrzykniemy i zarząd będzie tańczył jak 70% ulicy mu zagra...
jest jeden problem. Ulica nie dołoży 3mln aby uratować spólke, ci co mają lekko poniżje 5% też nie dołożą. Aby to uratować musi wejsc ktoś z pomysłem i kapitałem i oni to wiedzą dlatego na beszczela sypią. Wejdziesz z 15% i co zrobisz? jedyne co to upadłość klepniesz
Tu spekulacja była pod węgiel wszystko kogo będzie obchodzić podupadajaca firma elektryczna jak zawsze na spółkach spekulacyjnych ktoś zarobił ktoś stracił wszystko
Jak pisałem co będzie i gdzie kurs będzie zmierzał to byłem atakowany że pisze głupoty i chce tanio kupić. Tak jest jak się żyje w bańce a nie widzi się rzeczywistości. Proszę mnie przeprosić I to już.
Przecież większość tych co tak zachwalali to wspólnicy klakiera. Byle tylko się jak najwięcej śmiecia pozbyć, do grosza będą mamić jakie to śmieć ma perspektywy
20 zł haha. Ja nie wiem że ulica i leszcze zawsze tak samo głupie. Raporty wiadomości ze szczury uciekają z okrętu a leszcze dalej swoje że skup że inwestor że spółka odkryła węgiel na Marsie ze specjalnie naganiaja na spadki. Zero merytorycznego myślenia