Nic nie bedzie napewno nie splacili dlugu bo by dawno podali komunikat pochwalili by sie iz sprawa rozwiazana z US boje sie o najgorsze dlatego zostawilem 1000 akcji na obserwacje a reszta sie zobaczy
Niepewna spolka na te czasy
czemu tak malo osob pisze ze ma akcje w wieksze ilosci tylko max 2 osoby maja jakies liczace sie ilosci nie licze siebie bo ja mam jakies 11tysiecy tonie jest duzo a gdzie te akcje sa skoro nikt nic nie pisze?
To cos dokupiles? wiecej teraz czy dalej ta sama duza ilosc czy pusciles? wiesz wogole cos wiecej? bo widze ze tylko Ty masz duza ilosc i z Toba mozna pisac sensownie
Od dwóch tygodni nie dokupuję. Kurs w miejscu. Mamy kilka opcji późniejszych wydarzeń. Kolejność jest przypadkowa. 1. Wywalenie z notowań. Zostajemy z akcjami wartymi mniej niż papier toaletowy. 2. Ogłoszenie niewypłacalności. Czyli plajta. Efekt jak wyżej. 3. Kasacja kary z urzędu. Kurs idzie na złotówki. 4. Pojawienie się inwestora- jw 5. Kurs podbijaja spekulanci - spółka idealnie nadaje się do takich manipulacji. 6. Raport okazuje się pozytywny- tzn spółka księguje zysk. Kurs idzie na 60-90 groszy. 7....
Ja mam 7800 akcji do max czwartku bo gram pod Walne Zgromadzenie podejście nr 2 bo już kiedyś też potto kupywałem moja cena zakupu to nie całe 38 groszy za akcie