• wymiana Autor: ~pomocny [91.123.219.*]
    ekipa się wykrusza - 500 tys akcji w ostatnim miesiącu zostało oddanych - spekulanta już nie słychać, osoby cewek od dawna również - pytanie kto następny ? Zostało może około 10 osób, które dalej żyją. - pytanie czy to wszystko, czy jeszcze ktoś nas opuści. Pozdrawiam wytrwałych i wierzących w przyszłość
  • Re: wymiana Autor: ~Typ [5.184.239.*]
    Jakżeś taki wiarołomny to czego nie łykasz jak stoi z prawej??? Przecież to raptem 10k to co to dla was mylionerów forumowych? Przecież o złotówkach marzycie nieprawdaż?
  • Re: wymiana Autor: ~racjonalista0220 [188.252.84.*]
    A po co ma łykać jak codziennie ktoś (może Ty?) zrzuca na lewo po 10, 20 k? Widzisz w tym jakaś logikę żeby brac te z prawej jak zaraz niecierpliwiej zrzuci na lewo ?
    A ty widzisz logikę w zbieraniu niżej przez 2 lata i nic z tego nie mieć? Nawet 5 procent na plus nie potraficie ugrać gamonie a o 10 czy jakichs widłach jak sie tu jeden rozpisuje to sobie można pomarzyć. Dlatego nikt tu nigdy nie zajrzy. Ciekawe komu będziesz wywalał później ten papier toaletowy zebrany niżej. Zaraz to na dwóch fixach wyląduje bo tam jego miejsce!
  • Re: wymiana Autor: ~bubuzubu [31.61.244.*]
    Typ sounds like: "wywaliłem wszystko ze stratą, a teraz wam wszystkim życzę podwójnych fixów i upadłości, leszcze wy jedne i milionerzy za dychę". Czy może się mylę i jest inaczej?:P Powodzenia w zarabianiu na tych piratach na farmie OZE, jak zarobisz to i na wizytę u prywatnego specjalisty wystarczy, bo na NFZ poczekasz dłużej niż ja tutaj na zysk:D
    wszystko rozumiem groszołapy zbierają z lewa bo ynwetory zrzucają, ustawiają się z prawej (takie ich prawo) ale żeby konkurować ze sobą (jakiś 2 groszołapków) ilościa 2 k akcji i schodzić przed konkureta o 0.1 grosza coraz niżej to juz zakrawa o żenadę xD. Pasjonująca rywalizacja hahaha
    Powiedz to typkom typu opunia i jego kolegom a nie do mnie!
    Ostatni mój post nie był
    Kierowany do Ciebie, tylko do ogółu.
    Dlatego nie dziw się że pusze o dwóch fixach. Nikt normalny nie będzie patrzył na taką nędze. A jeśli tobie to pasuje to spoko. Mi jakoś nie bardzo
    Pasuje mi na tyle ze mogę sobie powoli zbierać od niecierpliwcow z lewej od długiego czasu na niskich poziomach. Sam widzisz tu perspektywy i fundamenty do wzrostów sa i to zaprocentuje czy za pół roku czy rok - nie wiem. Siedzę i poczekam a w tym czasie za wolne środki skubie.
    Ja ci tłuku nie powiedziałem że masz iść na piratów albo że tam jestem. Pokazałem ci tylko nizaprzeczalny fakt jak na takim byle jakim śmieciu są chętni na podbitke i spekulacje. Tutaj niestety pomimo fundamentów itp wciąż ich brak. I nie zaprzeczaj jakimiś durnymi i synuacjami bo takie są niestety fakty kolego.
    Ale po kiego grzyba tak się pienisz, Typie? Po co próbujesz wmówić bezpodstawnie reszcie która tu siedzi, że to idzie na 2 fixy? Piłujesz gałąź na której siedzisz i życzysz sobie i nam straty pieniędzy? Na razie wszystkie tropy prowadzą do stwierdzenia że jesteś zgorzkniały i sfrustrowany bo wywaliłeś ze stratą. Jeśli jest inaczej to mnie oświeć bom najwidoczniej tłuk:P Inaczej będę sobie dopowiadał i insynuował tak jak mi wygodnie i jak logika podpowiada:)
    Rozumiem że widok jaki masz na papierze od 2 lat jak najbardziej ci odpowiada. Spoko niech tak zostanie.
    A jeśli mi nie odpowiada to co mam twoim zdaniem zrobić? Zacząć się zachowywać tutaj na forum tak jak ty? W jakim celu i co mi to da? Czekam na oświecenie po co tu plujesz i straszysz 2 fixami? Jakiekolwiek uzasadnienie twoich wypocin albo daj sobie spokój i nie odwracaj kota ogonem.
    Po to żeby ci uświadomić jakie tu miernoty siedzą w akcjonariacie. Skąd 2 fixy? A przy tych zerowych obrotach albo w porywach 10k na sesje to myślisz że ktoś sie będzie litował nad tobą? Wszyscy wyczekiwali na konkrety z umowami. W końcu jak wpada coś za parę baniek konkretnego to co? A no nic. Mam ci przypomnieć sesję. Albo wymieniać dalej? Nic co tu wymieniam nie jest insynuacjami tylko niestety gorzką prawdą i dobrze o tym wiesz.
    A jak już sobie uświadomię to co mam dalej zrobić? Brzmisz jak typowy naganiacz na spadki. Na fixy nie idzie się za to co piszesz, dba o to animator obrotu, z którym spółka ma podpisaną umowę.
    Nic nie rób. Obserwuj spokojnie jak wszystko wokół rośnie.
    XD Pisząc o miernym akcjonariacie masz na myśli Panów ZL i AG, czy również leszczy takich jak ja i ty? Czy może wszystkich tylko nie siebie?:P
  • Re: wymiana Autor: ~pomocny [91.123.219.*]
    zbieram zawsze z prawej, ale jak już pisałem poziom mojego zaangazowania jest zrealizowany, póki co. Jeśli będzie niżej niż 35 - to będę podbierać z prawej bez żadnego problemu
  • Re: wymiana Autor: ~ŁEB [37.30.40.*]
    Tak jak napisałem w innym wątku, zarząd nie pomaga w wytrwałości. Zaktualizowana strategia została opublikowana 14 listopada, a w niej: Minutor Prime zajmie się dewelopowaniem farm, założenia opublikujemy niezwłocznie, a start kampanii planujemy na styczeń. Magazynowanie energii - niebawem ogłosimy szczegóły naszej wspólnej inicjatywy z polskim VC. Umowy zawarcia akcji serii D zostaną podpisane do 28 grudnia. Co dalej w tych trzech sprawach? Drobny akcjonariuszu, kij Ci w oko, domyśl się, że najpewniej nic z tego nie będzie. Olbrzymi minus za komunikację z rynkiem, chyba że niezwłocznie = pół roku. Niemniej uważam, że magazyny energii będą czarnym koniem tego roku i staną się równie popularne jak pompy ciepła. W Europie Zachodniej są już standardem.
  • Re: wymiana Autor: ~Opinia [37.30.32.*]
    @typ
    Rzuć okiem na sesję z 19 sierpnia i zobacz jaki potencjał tu siedzi jeżeli chodzi o generowanie obrotów.

Gdybyś poczytał sobie trochę to forum to byś zrozumiał, że nikt świadomy nie oczekuje tu i teraz fajerwerków.
    Trzeba jeszcze wykazać się cierpliwością której tobie i wielu brakuje.
    I dobrze.
    Im mniej słabych rąk na pokładzie, tym papierek będzie lżejszy.
    Także ulżyj sobie oddając akcje.
    Kto jak kto ale ty pierwszy powinieneś tutaj zamilknać hi po kryto. Ty mi tu będziesz o cierpliwości prawił??? Mam wyciągnąć twoje wpise z niedalekiej przeszłości? Ulżyj sobie obniżając pakiecik o tysięcznom grosza bo tylko na tyle cię tutaj stać.
    Ucz się zarabiać od Spekulanta.
    Oddaj akcje a potem zjedz snickersa i Wyluzuj.
    Serce ci podziękuje.

Co do sesji to miałem na myśli sesję z 10 sierpnia.
  • Re: wymiana Autor: ~cewek [79.184.186.*]
    Spokojna głowa. Jestem jestem i nie zamierzam zmniejszać pakietu, a wręcz przeciwnie. Nie pisze, bo wy tyle bzdur piszecie, że pojedyncze merytoryczne posty giną w kloace bankierowego bełkotu. A najlepszą polewkę mam z opinii, info i typa hahah
  • Re: wymiana Autor: racjonalista0220 [89.64.96.*]
    Chyba wezmę z Ciebie przykład
    Dokładnie, zniknij jak cewek.
    Jako forumowe milionery kupicie znowu jak kurs przebije 50gr.
  • Re: wymiana Autor: ~gracz [83.26.192.*]
    To już niebawem.
[x]
MTENERGIA -3,42% 0,28 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.