Zgłópiałes przecież w palto cię ubiorom? Chorongiewko jak wiatr zawieje ! Teraz widzicie nagonka spadkowego ! Odradzał kupno a teraz ogłasza że sam kupi ! Tylko obyś zdązył ?
W poniedziałek odbieramy resztę, a do końca przyszłego tygodnia przebijamy 25 zł/akcję. Czemu tylko tyle? Bo niektórzy z obecnie kupujących to groszołapy którzy zadowolą się marnymi 25-30%.
Dnia 2023-01-20 o godz. 17:03 ~Arthurius napisał(a): > W poniedziałek odbieramy resztę, a do końca przyszłego tygodnia przebijamy 25 zł/akcję. Czemu tylko tyle? Bo niektórzy z obecnie kupujących to groszołapy którzy zadowolą się marnymi 25-30%.
5% nie przekroczę, nie bój żaby. A tak na serio, w ciągu kilkunastu lat na giełdzie wiele razy widywałem wywalanie akcji przez maklerów i tutaj jest podobnie. Dzisiaj wyglądało to tak jakby powoli akcje im się kończyły, bo zawsze na końcu, jak juz maja końcówkę do wywalenia nie patrzą na nic tylko wywalają wieksze pakiety jak najniżej, żeby jak najszybciej zakończyć proces. Jak tylko skończą wywalać i Ulica się przekona ze to koniec wywalania, w góra 2 dni odbijemy do 25, jak nie do 30. Jednak wyżej pójdziemy dopiero po świetnych wynikach za 2022 r., bo cześć akcjonariuszy zbierających w okolicy 20, zadowoli się kursem z przedziału 25-30.
Dnia 2023-01-20 o godz. 19:12 ~Arthurius napisał(a): > 5% nie przekroczę, nie bój żaby. A tak na serio, w ciągu kilkunastu lat na giełdzie wiele razy widywałem wywalanie akcji przez maklerów i tutaj jest podobnie. Dzisiaj wyglądało to tak jakby powoli akcje im się kończyły, bo zawsze na końcu, jak juz maja końcówkę do wywalenia nie patrzą na nic tylko wywalają wieksze pakiety jak najniżej, żeby jak najszybciej zakończyć proces. Jak tylko skończą wywalać i Ulica się przekona ze to koniec wywalania, w góra 2 dni odbijemy do 25, jak nie do 30. Jednak wyżej pójdziemy dopiero po świetnych wynikach za 2022 r., bo cześć akcjonariuszy zbierających w okolicy 20, zadowoli się kursem z przedziału 25-30.
Co do kursu zgodzę sie ze bardziej prawdopodobny jest powrót na 25+ niz spadek na 15zł. Jak to ulica zbiera to nie przewiduję dużych wzrostów. Ale moze nie jest tak źle.... Zobaczymy.
Jakąś cześć ulica zbiera tylko czy aż taką duża wontpie ! Bo się wystraszyli co się dzieje z kursem ! A drugi zaś pomyśli właśnie teraz jest ten moment żeby kupić ! Jak 50% spadło !!! Ja jestem zapakowany i za tym żeby dobrać !
Dnia 2023-01-22 o godz. 12:14 ~Arthurius napisał(a): > Poza tym 105k to 10,5% całości kapitału spółki oraz ponad 12,5% kapitału z wyłączeniem 200k akcji własnych w posiadaniu spółki.
No dawno już jakiegoś Infa nie było ! Więc nie jeden czeka ,fakt jak wyrzucą lub przerzuca te akcję to pewnie ? Coś powini opublikować ? Prędzej czy później jakieś info albo parę inf wyjdzie ?! Oby pozytywne ! Bo nic nie wskazuje na negatywne info .więc czekamy
Kurs jest na takim poziomie, ze po negatywnym info z wyjątkiem info o bankructwie powinien wzrosnąć o minimum 50 %, bez infa powinien wzrosnąć o ponad 100 %, a jakby dali jakieś pozytywne info, to bliżej 200%.