• Niki Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    żyjesz ? :))))
  • Re: Niki Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Żyje żyje:)) me oczy się cieszą i już rysuje sobie poziom do wyskoku. Info jest grube wiec powinni pociągnąć do górnej polki. Przy okazji pozdrawiam sekciarzy:) toniesz pierwsze merytoryczne info od wejscia fundu. Robi wrażenie. Kiedyś pisałem ze Krzywe nosy maja kontakty i obstawiam ze takich umów będzie więcej
  • Re: Niki Autor: ~mort [212.180.168.*]
    Krzywe nosy są mistrzami biznesu i zamiast z nich kpić trzeba się od nich uczyć
    To może zrobimy tu coś konstruktywnego. Technicy jakie widzicie poziomy zadyszki i korekty? Ja napisze jak to rozrysuje dokładniej
  • Re: Niki Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    tak jak wcześniej rysowałem - pierwsza luka jest na 18.88
    potem przedział 35-40 do osiągnięcia w pierwszym kwartale
    Mi tez około 18 wychodzi. Ale dziś mega słabo. Jeżeli takie info nie wystarczy do wybicia to zaczynam się martwić….
  • Re: Niki Autor: ~Tommy [77.254.231.*]
    Ja też jestem rozczarowany, info świetne a końcówka sesji dramat. Ktoś uwala kurs celowo? Chcą dokupić taniej? Kto normalny oddaje akcje po 14.52 jak dwie godziny wcześniej były po 16.44?
    Kolejny opór zadziałał idealnie
  • Re: Niki Autor: ~piracik33 [5.133.8.*]
    Niki blagam cie z tymi oporami:):)
    Automaty sa tak nastawione zeby wlasnie na takim pulapie zakonczyly sesje,zeby geniusze AT mialyna czy sie wzorowac.....Ale to jest do czasu:)
    Chociaz wcale sie nie obraze jak takie akcje beda sie powtarzac bo dzieki dzisiejszej sesji powdwyzszylem ilosc posiadanych akcji o kilka % :)
    Piraciku pozwól ze wyrażę inna opinie. Otóż ludziska patrzą na wykres i wywalają jak się spodziewają oporu- jak się od niego odbije to wywalają jeszcze bardziej bo panikują. To się dziś przydarzyło. Pewnie teraz kilka razy zaatakuje 16.40 zanim znów się przebije. I tak dalej. Myślałem ze dziś 16 się obroni a jutro o 18 się otrze No ale jednak nie:(
  • Re: Niki Autor: ~Piracik33 [5.187.49.*]
    Niedługo 18 bedzie milym wspomnieniem. :)
    Zreszta sledzisz sesje widzisz jak jak jest papier rozgrywany. Osobiscie dzisiejsza sesja to mistrzostwo. Z niecierpliwością czekam na kilka następnych sesji. Spodziewam sie jeszcze kilku podobnych info jak dzisiejsze i dalsze trzepanie leszcza na wyższych poziomach. Trzeba sie tylko umiejetnje dolaczyc aby zwiekszyc % akcji. Nie pazernie . :)
    Pozdrawiam
  • Re: Niki Autor: ~Yto [148.252.129.*]
    Kiedyś pisałeś że już nikt tego powyżej 12 brać nie będzie ty krzywy nosie i nie tylko
  • Re: Niki Autor: ~Nikuś [188.147.108.*]
    Niki ale czy to nie przypadkiem ty miałeś wywalać po 15 - dzisiaj mogłeś swobodnie 15-16 i wyżej - a teraz coś bredzisz o krzywych noskach
    Postanowiłem wyrzucić polke wyżej. Ale nie ta polke:) kurs jest mocny wiec jeszcze chwile potrzymam.
  • Re: Niki Autor: ~piracik33 [5.187.53.*]
    Kolejna piekna sesja, tak jak wczoraj pisalem. pozdrawiam
[x]
MEDICALG -1,59% 33,95 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.