Żyje żyje:)) me oczy się cieszą i już rysuje sobie poziom do wyskoku. Info jest grube wiec powinni pociągnąć do górnej polki. Przy okazji pozdrawiam sekciarzy:) toniesz pierwsze merytoryczne info od wejscia fundu. Robi wrażenie. Kiedyś pisałem ze Krzywe nosy maja kontakty i obstawiam ze takich umów będzie więcej
Ja też jestem rozczarowany, info świetne a końcówka sesji dramat. Ktoś uwala kurs celowo? Chcą dokupić taniej? Kto normalny oddaje akcje po 14.52 jak dwie godziny wcześniej były po 16.44?
Niki blagam cie z tymi oporami:):) Automaty sa tak nastawione zeby wlasnie na takim pulapie zakonczyly sesje,zeby geniusze AT mialyna czy sie wzorowac.....Ale to jest do czasu:) Chociaz wcale sie nie obraze jak takie akcje beda sie powtarzac bo dzieki dzisiejszej sesji powdwyzszylem ilosc posiadanych akcji o kilka % :)
Piraciku pozwól ze wyrażę inna opinie. Otóż ludziska patrzą na wykres i wywalają jak się spodziewają oporu- jak się od niego odbije to wywalają jeszcze bardziej bo panikują. To się dziś przydarzyło. Pewnie teraz kilka razy zaatakuje 16.40 zanim znów się przebije. I tak dalej. Myślałem ze dziś 16 się obroni a jutro o 18 się otrze No ale jednak nie:(
Niedługo 18 bedzie milym wspomnieniem. :)
Zreszta sledzisz sesje widzisz jak jak jest papier rozgrywany. Osobiscie dzisiejsza sesja to mistrzostwo. Z niecierpliwością czekam na kilka następnych sesji. Spodziewam sie jeszcze kilku podobnych info jak dzisiejsze i dalsze trzepanie leszcza na wyższych poziomach. Trzeba sie tylko umiejetnje dolaczyc aby zwiekszyc % akcji. Nie pazernie . :)
Pozdrawiam