Firma super i z kasą, ktoś wystawia 5 kilo akcji i nikt tego nie tyka? przecież to powinno zniknąć w minutę wykupione no chyba, że firma jednak nie jest super;(((
I tak nie masz akcji to co się martwisz . A jak pójdzie na 5 zł wedłóg ciebie to też nie kupuj dziadowskiej spólki nie ma co się pogrążać , bo po nocach spać nie będziesz mógł ! A teraz o innych pieniondze się nie martw nie bądź taki troskliwy ! A ja akcję mam i dokupuje systematycznie ! A ty dziadostwa nie kupuj szkoda twoich nerwów ! Idź tam gdzie dziadostwa nie ma ! Tu nie pasujesz !
Dnia 2023-01-19 o godz. 13:44 ~lolek napisał(a): > Firma super i z kasą, ktoś wystawia 5 kilo akcji i nikt tego nie tyka? > przecież to powinno zniknąć w minutę wykupione
przeciez od 2 tygodni wystawiają takie pajdy to ludzie juz zmeczeni " tykaniem" skoro co dzień kolejne sie pojawiają
Ja już w sumie teraz nie odpisuje i radę daje kolego ! Na głupie pytania i jakieś zagrywki lepiej nie odpisywać ! A ostatnio tu się gwar zrobił ! A pieniądz lubi ciszę i przyjdzie jak sraczka z Nienacki jak ktoś tu tak kiedyś pisał ! Cierpliwości i tyle ! Kto zna tą spólke to wie co jest grane !Pozdro