Dnia 2023-01-19 o godz. 13:26 ~hihot napisał(a): > Dnia 2023-01-19 o godz. 10:47 ~KJB napisał(a): > > Oby więcej takich osób !wywalajcie pkc :)proszę > > a tak na marginesie knurze to Moja średnia była 9,95 więc stać Mnie wczoraj było na wywalanie reszty tego badziewia :))))))))))))) to mój ostatni tu wpis na tym szczeniackim forum :)))))))))))))))))))))))))))))
P.S. zobaczymy kto po Mnie teraz będzie kręcił kołem :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Wiemy hihotek, powinieneś zacząć sprzedawać szkolenia z giełdy. Najpierw kupowałeś powyżej 100 zł za akcje żeby sprzedać po 5zł, teraz ponownie brałeś po +30 zł żeby sprzedać po 18, brawo ty, mistrz kółek
Dnia 2023-01-20 o godz. 08:50 ~Prawda napisał(a): > Wiemy hihotek, powinieneś zacząć sprzedawać szkolenia z giełdy. Najpierw kupowałeś powyżej 100 zł za akcje żeby sprzedać po 5zł, teraz ponownie brałeś po +30 zł żeby sprzedać po 18, brawo ty, mistrz kółek
nie masz innego tematu gilu, co cię obchodzą inni ? pilnuj swojego usmarkanego nosa !