Exoll będzie czarnym koniem 2023. Wspomnicie moje słowa w Grudniu. Jak utrzymają taką dynamikę wyników poprawiając je to obstawiam nowe ATH, o sowitej dywidendzie nie wspomnę, a po zakończeniu inwestycji w Płocku w 2024 będzie jeszcze piękniej. Także drodzy inwestorzy rączki pod przysłowiowe 4 litery i czekamy bo jest o co walczyć
Mam stalowe nerwy ale nie wiem czy dotrzymam. Do tej pory pluje sobie w brodę że nie sprzedałem po 13 na covidowej górce ale wtedy dopiero zaczynałem przygodę z giełdą.
Pod ten Płock za rok też pięknie urośnie, więc prwnie krzywdy mieć nie będziesz, tym bardziej, ze dywidendy powinny być już na zupełnie innym poziomie począwszy od najbliższej, ale zastanawiam się tylko czy ktoś z dzisiejszą cena dotrwa do odpalenia Brzegu, bo to będzie dopiero kosmos.
Choć może być tez tak, ze już wtedy taki ktoś juz nie sprzeda, bo będzie miał na przykład 100% dywidendy. Znajdzie gdzieś taką lokatę? :)))
Przecież to jest spółka, bez ktróej europa w przemyśle nie wiele zrobi. Zaplecze dla wielu firm. Pracowali na to lata. Za wcześnie jakiś czas temu grali pod to, ale teraz ze zdwojoną mocą zrobimy wycenę x 2 do ostatnich szczytów. Patrzeć, czekać, patrzeć , czekać.
wcale się nie zdziwię, jak będziemy szli po 20 %. Wiem euforyczne podejście, ale zobaczcie jak ten gigant jes śmiesznie wyceniany względem wyników obecnych, potencjału, wyników niebawem. To tak jak z Bumechem było. Wcześniej Mercatorem.