• Kiedy DDS VR i Bike Mechanic Simulator 2023 Autor: ~oli [188.33.248.*]
    Może chociaż jakieś daty przybliżone mogliby podać. Bike Mechanic Simulator miał być na początku 2023r więc datę choć mogliby podać.

https://store.steampowered.com/app/1636170/Bike_Mechanic_Simulator_2023/
  • Re: Kiedy DDS VR i Bike Mechanic Simulator 2023 Autor: ~Greg [83.16.161.*]
    Nigdy.... ta spółka już nic nie wyda , od 2 lat robią DDVR i gra nie ma nawet karty steam , w raportach Movie nie ma na ten temat wzmianki nawet więc nie wiem na co liczysz
  • Re: Kiedy DDS VR i Bike Mechanic Simulator 2023 Autor: ~Kosmaty [85.221.130.*]
    No prawda, jedna z najgorszych spółek jakie znam jeśli chodzi o komunikację. Zakładam że poprostu nic się tam nie dzieje. Widzę tylko, że zatrudniają doradcę, mógłby im doradzić, że jak się wchodzi z kapitałem na rynek to wypada informować inwestorów chociażby okazjonalnie o zmianach planów, lub o ich podtrzymaniu. Prezes i wszyscy pracownicy powinni być na czarnej liście GPW, najpierw się doedukować a później na giełdę dopiero. Na szczęście mam tu jakieś grosze, jakbym miał więcej to bym płakał. Ale żeby zebrać kapitał z rynku to się postarali, nie? Wtedy to komunikacja była elegancka.
  • Re: Kiedy DDS VR i Bike Mechanic Simulator 2023 Autor: ~Greg [83.16.161.*]
    Dziwi mnie tylko czemu prezes jest jeszcze prezesem spółki , większość głosów ma tutaj PLW
[x]
PUNCHPUNK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.