Obserwujac dzisiejsze notowania stawiam pytanie.Kto sprzedaje i kto kupuje .A przede wszystkim dlaczego takim kursem. Bo jezeli chcieli straszyc to przeciez odwazni mogli im akcje skupowac i z lewej i z prawej.Jakos nie chce mi sie wierzyc aby kocur pozbywal sie tych 960 000 .Dlatego prosze o swoje spostrzezenia .Pozdrawiam W....
Ten spadek był natychmiastowy o prawie 10gr w dół. Później już tylko lawirowanie po parę groszy. W mojej ocenie ktoś chciał przegonić mniej wytrzymałych i uśrednić swój kurs. Akcja była sprytnie zorganizowana.
Pozostaje również ostatnie pytanie: czy czeka nas z elmontem piekło czy niebo...
Czyściec to tu szybki wisielcom robią. Papiery się szybko przemielą gdy wisielcy szybko straty odcinają. Może dzięki temu szybko wzrośnie jak szybko spadało.
I jak tam? było kupować po 0,8? póki co "peroniarze" górą bo jak wy będziecie wychodzić na 0 to peroniarze już będą mieli co najmniej 100% zysku XD Dzisiaj myślę że można będzie spróbować zapakować trochę, ale lepiej poczekać na odwrócenie trendu bo jeszcze może zejść do 20 - 28gr.
Ja tam mam bilet co pozwala po peronie i po pociągu chodzić jednocześnie. Na każdym niższym poziomie coraz mniej się papieru przewala, ale z tego przewalanie można małą kulkę ulepić i gdy zaczniecie na hurra wsiadać i się przepychać to moja mała kulka też zyska 100 % na wielkości.
Dnia 2023-01-19 o godz. 08:33 ~ŻukGnojarz napisał(a): > Ja tam mam bilet co pozwala po peronie i po pociągu chodzić jednocześnie. Na każdym niższym poziomie coraz mniej się papieru przewala, ale z tego przewalanie można małą kulkę ulepić i gdy zaczniecie na hurra wsiadać i się przepychać to moja mała kulka też zyska 100 % na wielkości.
Każdy swoją kulkę toczy ;) ja wszedłem spekulacyjnie na oporze na 1,2zł na szczęście małą kwotą bo tylko 10% z tego co normalnie bym wrzucił, dlatego czekam na odwrócenie trendu żeby nie uśredniać co chwilę na każdym niższym poziomie ;)