Ale dowcipniś z Ciebie Analu.A co masz kłopoty z odczytem dużych liter?OK.Niech Ci będzie piszę małymi. A dziś znowu jakiś kilku spanikowanych sprzedało za pół darmo.Oj będą żałować.Co do tej ceny w pażdzierniku to może troszkę przesadziłem ale uważam,ze niewiele ok.2-3zł.Pozdrawiam wszystkich Oponiarzy, Anala też:-)
nie oszukujcie się, spółka jest przewartościowana, koszmarnie przewartościowana, do tego wystarczy jeden gorszy raport a przecież wiecznie coraz lepsze nie mogą być i lecicie w otchłań. Skoro teraz spada to pewnie insiderzy już wiedzą że dobrze nie bedzie i wywalają. Nie naganiam, nie mam spółki i nie miałem ale zastanówcie się.
Obserwuję ją od pewnego czasu, tak sobie myślałem że po 13 to możnaby spróbować ale chyba się rozmyśle bo może wpaśc i po 10.
Jeśli ty uważasz, że około 1700 akcji to wywalanie, to niezły jesteś. Ostatnio przed każdym raportem cena idzie w dół, teraz wolniej niż zwykle. Przeważnie spadało do 13 zł. Teraz nie spadnie aż tak nisko do ogłoszenia 17 września raportu za I półrocze. Ludzie jak zwykle obudzą się dzień po ogłoszeniu wyników i będą kupować po 17 zł. Tym razem wybicie nastąpi z większego kursu i przebije barierę 17 zł. Zapamiętajcie to co napisałem.
PS. o 10 zł to możesz pomarzyć, ale każdemu wolno;)
tak z ciekawości zerknąłem jeszcze na wykres.......dajcie spokój.....wszedł w trend spadkowy. Nie wchodze po 13 bo to łapanie noża bedzie i ta cena chyba długo sie nie utrzyma.
To tak jak ponad miesiąc temu ktoś podobny do zarobionego pisał o Elbudowie,ze spadnie poniżej 100zł a dziś.... ad ziś cena doszła do 200zł.Mała różnica , tylko 100zł, zabawne prawda:-).
I tak jest z tymi 10zł na Oponeo.Już nigdy nie będzie takiej ceny na tej spółce.Tu nie może być złych wyników, przychody i zyski będą bardzo ale to bardzo szybko rosły.To jest jedna z najbardziej perspektywicznych firm na giełdzie.Ci co zakładali tę firmę mieli nosa, idealnie trafili w rynek, bardzo dobry pomysł.Za kilka lat będą bardzo bogaci i zdają sobie z tego sprawę, przy tym inwestują i rozszerzają swoją działalnośc.Super!! Tak trzymać!!