GDYBYM TĄ ZIEMIE PODZIELIŁ -TO JESTEM BOGATSZY OD WŁASCICIELA-TO JAKIES JAJA .JUTRO ODCINAM 10 AROWĄ DZIALKE I ZA MIESIĄC WCHODZE W TEN BIZNES.-popyt na wyroby sanwila pewny....
był tu już "ja"; wolny-/+ sandman77 ; grucha i inni jest ciągle wcpunk i "ktoś" , a teraz "nikt" ,..... "straszy" innych dawców kapitału , żeby się pośpieszyli z zakupami akcji snw , bo sprzeda działkę i kupi pół , a może 3/4 lub nawet cały tzw. holding snw ,.... i jeszcze te teksty o 'wyjątkowo" atrakcyjnych i 'niezbędnych' każdemu wyrobach holdu snw
Dnia 2023-02-02 o godz. 22:18 ~J-23 napisał(a): > był tu już "ja"; wolny-/+ sandman77 ; grucha i inni jest ciągle wcpunk i "ktoś" , a teraz "nikt" ,..... "straszy" innych dawców kapitału , żeby się pośpieszyli z zakupami akcji snw , bo sprzeda działkę i kupi pół , a może 3/4 lub nawet cały tzw. holding snw ,.... > i jeszcze te teksty o 'wyjątkowo" atrakcyjnych i 'niezbędnych' każdemu wyrobach holdu snw
Nie każdy jest planktonem giełdowym tak, jak ty :-). I do tego dziabniętym 4 razy. A busiki z niebieskim światełkiem już jeżdżą po Grodzisku Mazowieckim, gdybyś nie wiedział, o co chodzi (bo nie wiesz, zapewne pomyślisz, że to do odkażania albo lampy na insekty odpalili x-D ), to tu masz przykład z USA: https://www.bitchute.com/video/UFIrfhSD69uD/
wc **** ty masz jeszcze tylko miesiąc * (pamiętaj luty w tym roku ma tylko 28 dni) na dokupienie bezcennych akcji lubelskiego tzw. holdingu, a później nikt (nie ** ) kupi akcje holdu snw i dla nikogo nawet dla ciebie nie starczy
-------------------------------- ( * ) autor (nikt) bliżej nie sprecyzował czy 'biega' mu o miesiąc kalendarzowy , czy 30 dni ( ** ) Już kilku takich "kupujących" tu było ,....
hola hola, to ile kto ma zycia przed soba to tego nie wie nikt I na pewno nie ty bedziesz o tym decydował. Na forum twojego ulubionego dewelopera wikany tez byl taki jeden niezaszczepiony sceptyk, a wlasnie widzialem niedawno jakis post sprzed pol roku ze juz nie zyje. I popatrz jak to los bywa przewrotny… Jak poszukasz to znajdziesz. Tak wiec ostroznie bo mozesz sie grubo przeliczyc
Dnia 2023-02-03 o godz. 09:59 ~hmm napisał(a): > hola hola, to ile kto ma zycia przed soba to tego nie wie nikt I na pewno nie ty bedziesz o tym decydował. Na forum twojego ulubionego dewelopera wikany tez byl taki jeden niezaszczepiony sceptyk, a wlasnie widzialem niedawno jakis post sprzed pol roku ze juz nie zyje. I popatrz jak to los bywa przewrotny… Jak poszukasz to znajdziesz. Tak wiec ostroznie bo mozesz sie grubo przeliczyc
A gdzież to było napisane, że nie zaszczepiony? Chętnie przeczytam Jego wpisy na temat szczypawek. Ostatnio kolejną ciekawą historię słyszałem, co po szczypawce spotkało teściową znajomego mojej matki. Także masz rację, nie wiadomo, jak długo pożyją dziabnięci, niektórym zdarzało się nie wyjść o własnych siłach z punktu szczepień.
Dnia 2023-02-03 o godz. 10:49 ~hmm napisał(a): > na twoim miejscu stawialbym pytanie ktore powinno ci byc blizsze bo dotyczace osobiscie. czyli nie jak dlugo pozyja dziabnieci ale jak dlugo pozyją pierd**olnieci
Dnia 2023-02-03 o godz. 10:12 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-02-03 o godz. 09:59 ~hmm napisał(a): > > hola hola, to ile kto ma zycia przed soba to tego nie wie nikt I na pewno nie ty bedziesz o tym decydował. Na forum twojego ulubionego dewelopera wikany tez byl taki jeden niezaszczepiony sceptyk, a wlasnie widzialem niedawno jakis post sprzed pol roku ze juz nie zyje. I popatrz jak to los bywa przewrotny… Jak poszukasz to znajdziesz. Tak wiec ostroznie bo mozesz sie grubo przeliczyc > > A gdzież to było napisane, że nie zaszczepiony? Chętnie przeczytam Jego wpisy na temat szczypawek. > Ostatnio kolejną ciekawą historię słyszałem, co po szczypawce spotkało teściową znajomego mojej matki. Także masz rację, nie wiadomo, jak długo pożyją dziabnięci, niektórym zdarzało się nie wyjść o własnych siłach z punktu szczepień.
No, tak nasz wcpunk w Pana Boga nie wierzy , ale ogłasza sam siebie za boga (bożka) ,.... i wie kto kiedy umrze . to tak jak (podobno) jest w Czechach (taki kraj na południe od Polski) tam już tylko (podobno ? ) tylko 3 % społeczeństwa wierzy jeszcze w Boga , ale 66 % tych "wolnych" od zabobonów i 'mądrych' Czechów wierzy w ,.... karty tarota i inne wróżby,.... gdybym nie znał naszego wc**** nigdy w to (te Czechy) bym nie uwierzył .
A swoją drogą to faktycznie czeka nas i Europę , cały Świat jakieś masowe wymieranie jak dinozaury 65 mln lat termu . U nas w Polsce zaszczepieni to tylko jakieś 70 % (a w kolejnych dawkach mniej) , ale w 'oświeconej' €ropie wyszczepienie społeczeństwa to ok, 90 % co tam sie będzie działo ,.....
Ps. A pamięta jeszcze ktoś jak na początku akcji szczepień co niektórzy (krysia janda z córką, lesio miller, goście z tvn i in.) wpychali się poza kolejnością ,................... kompletnie "nie za mądrzy" , gdyby wiedzieli co ich czeka i posłuchali wcpunk-a
Dnia 2023-02-03 o godz. 11:59 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-02-03 o godz. 10:12 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2023-02-03 o godz. 09:59 ~hmm napisał(a): > > > hola hola, to ile kto ma zycia przed soba to tego nie wie nikt I na pewno nie ty bedziesz o tym decydował. Na forum twojego ulubionego dewelopera wikany tez byl taki jeden niezaszczepiony sceptyk, a wlasnie widzialem niedawno jakis post sprzed pol roku ze juz nie zyje. I popatrz jak to los bywa przewrotny… Jak poszukasz to znajdziesz. Tak wiec ostroznie bo mozesz sie grubo przeliczyc > > > > A gdzież to było napisane, że nie zaszczepiony? Chętnie przeczytam Jego wpisy na temat szczypawek. > > Ostatnio kolejną ciekawą historię słyszałem, co po szczypawce spotkało teściową znajomego mojej matki. Także masz rację, nie wiadomo, jak długo pożyją dziabnięci, niektórym zdarzało się nie wyjść o własnych siłach z punktu szczepień. > > No, tak nasz wcpunk w Pana Boga nie wierzy , ale ogłasza sam siebie za boga (bożka) ,.... i wie kto kiedy umrze . > to tak jak (podobno) jest w Czechach (taki kraj na południe od Polski) tam już tylko (podobno ? ) tylko 3 % społeczeństwa wierzy jeszcze w Boga , ale 66 % tych "wolnych" od zabobonów i 'mądrych' Czechów wierzy w ,.... karty tarota i inne wróżby,.... gdybym nie znał naszego wc**** nigdy w to (te Czechy) bym nie uwierzył . > > A swoją drogą to faktycznie czeka nas i Europę , cały Świat jakieś masowe wymieranie jak dinozaury 65 mln lat termu . > U nas w Polsce zaszczepieni to tylko jakieś 70 % (a w kolejnych dawkach mniej) , ale w 'oświeconej' €ropie wyszczepienie społeczeństwa to ok, 90 % co tam sie będzie działo ,..... > > Ps. > A pamięta jeszcze ktoś jak na początku akcji szczepień co niektórzy (krysia janda z córką, lesio miller, goście z tvn i in.) > wpychali się poza kolejnością ,................... kompletnie "nie za mądrzy" , gdyby wiedzieli co ich czeka i posłuchali wcpunk-a
Nie wierzę w to, co mi serwują religie, bo te (nie wszystkie) są nastawione na kontrolę umysłu i zachowań. A że każdy żywy organizm ma w sobie energię zwaną duszą, to inna sprawa. Gdybyś słuchał swego idola Harariego, to byś wiedział, że dziabdziaki ją stracą, zostanie zdigitalizowana. Parę osób z TVN się przeniosło na tamten świat. Ostatnio kamerzysta- kumpel Owsianki. Na razie wzrost śmiertelności w eurokołchozie to niecałe skromne 20%. Główny powód- zmiany klimatyczne. To ma działać jak trutka na szczury- musisz się najeść, nacieszyć pełnym brzuszkiem, a potem hulaj(noga) dusza, piekła nie ma ;-). No i tak ma być scett, 500 milionów z 8 miliardów. To ile to %? I kolejna teoria spiskowa powoli staje się rzeczywistością- zamknięte miasta 15- minutowe: https://www.onet.pl/informacje/onetkrakow/krakow-planuje-nowe-miasto-przedsiebiorcy-sie-nie-godza-zapowiadaja-pozwy/596knc4,79cfc278
No i jedziemy - kurs musi iść na pn bo właścicielowi robi się ciepło-przy tym poziomie cenowym ktoś kto miał np kilka BTC może wejść do klanu właścicieli,,,,,, i rozpocząć wojnę-a wtedy - wiadomo co dzieje się z kursem,,,,,