• Czy tu kiedyś będą widły? Autor: ~PKC [77.46.56.*]
    Jw.
  • Re: Czy tu kiedyś będą widły? Autor: ~Info [5.184.215.*]
    Widły to tu masz chłopcze cały czas! W gnoju! Były już umowy na instalacje na parę milionów. Kurs ani drgnął! Czego chcesz więcej? Myślisz że jakimiś magazynkami konsumenckimi których wszędzie pełno tu się świat zwojuje? Przy dużych może i coś by drgnęło ale tych oczywiście brak, bo i po co? Widły??? Hahaha, kolejny mitoman i marzyciel
  • Re: Czy tu kiedyś będą widły? Autor: ~Robin [188.147.100.*]
    Niewiem głąbie czy widziałeś ale mają już magazyny do 130 kw.
  • Re: Czy tu kiedyś będą widły? Autor: ~IncydentKakaowy [83.31.20.*]
    Też je promują na trwających targach, nawet z tych zdjęć na fejsie ślepy by wywnioskował, za to materiały promocyjne przygotowali "tylko" po polsku, angielsku, czesku i niemiecku. Zaraz Info tu popełni śmierdzący incydent kakaowy i napisze, że mu brakuje po staromongolsku:)))
  • Re: Czy tu kiedyś będą widły? Autor: ~Info [5.184.215.*]
    Oj dzieciaczku, po staromongolsku to chyba twoja stara bierze. A zdjecia na fejsie to już we wrzesniu były. I co z tego? Ano nic. Mamy widły przecież! Poklepujcie się dalej po pleckach w tym towarzystwie wzajemnej adoracji. Nawat wasz największy guru obłowiony w papier po same kule wraz z familja wyszedł z tego łajna
  • Re: Czy tu kiedyś będą widły? Autor: ~jw [46.175.109.*]
    A czy tu kiedyś będzie normalnie? Jeden mądry inaczej zamilknął od jakiegoś czasu, to teraz następny wylazł?
  • Re: Czy tu kiedyś będą widły? Autor: ~bubuzubu [31.61.245.*]
    Nie będzie normalnie. Sprzedał w dołku po 28 groszy, bo myślał że spadnie na 20 i nie przestanie truć na forum póki go to nie zeżre od środka. A jeśli mam w to nie wierzyć i nadal ma akcje, w co wątpię, to polecam mu przestać się męczyć, wyrzucić jak Spekulant i pomyśleć o lokacie w jakimś banku notowanym na giełdzie, bo już dają prawie 10%, a jak nie dadzą to zawsze będzie mógł na forum powyzywać prezesa banku od chudzielców lub grubasów, w zależności od tego jak wygląda. Na tyle go stać z tym poziomem kultury i słomy w butach.
  • Re: Czy tu kiedyś będą widły? Autor: ~Info [46.134.90.*]
    Proszę nie podszywać się pod mój nick lamusie wymys swój.
  • Re: Czy tu kiedyś będą widły? Autor: ~Info [46.134.90.*]
    To chyba to tego info co się podpina pod mój nick, ale jeśli do mnie to wiesz mam słomę ale jest mi ciepło, za to ty chodzisz boso i bez majtek. Dziś nawet słoma jest droga a powiesiłeś się na haku przy 70gr i dyndasz kasy brak.
[x]
MTENERGIA -3,42% 0,28 2023-06-01 15:46:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.