zawsze jest podbitka i zawsze jest zjazd - tak działa giełda :) w górę i w dół :) Wczoraj pisałem ze też czekałem na 7,1 ale fakt że nie pokonało nawet 7,5 trwale oznacza że góra będzie. Trzeba to wykorzystać a nie marudzić na peronie
Spoko spoko bo mi tu Bogdanka odpaliła wiec będzie znów fajny zastrzyk na koncie, pracować trole spadziowe pracować. Potem podacie adresy to wam wyśle po 4-paku harnasia za świetną pracę :).
Bo Port Ellen leci do Pana Prezesa Buczkowskiego, za to jak pięknie ograli banksterów i US, niech tylko jeszcze zlikwiduje te sklepy stacjonarne zostawiając na pamiątkę tak maks 10 sklepów w największych miastach zamiast karmić galerianów mega czynszami. To mamy fajną marżę IV i dywidendowe zyski :), a z ponad 2 000 000 000 przychodu będzie fajny zysk netto do podziału :).
Wiesz, każdy chce zarobić i każdy ma swoje metody. A jak ktoś troszkę późno się obudził (bo trzeba było tak półtora roku temu najlepiej tu wchodzić i tylko nie słuchać jakichś Myśliwych i innych wtedy trelujących na spadki), to teraz kombinuje, co by ten kurs trochę zawrócić ku dołowi. Tak, każdy ma swoje metody. A do tego niektórzy są tu po prostu w pracy :)