• Jak nie zdejmie PKC Autor: ~Kirikou [89.68.37.*]
    to jest szansa dobrać poniżej 3.50
  • Re: Jak nie zdejmie PKC Autor: ~Ww [31.0.182.*]
    Nie sądzę, raczej marzenia ściętej głowy
  • Re: Jak nie zdejmie PKC Autor: ~Kirikou [89.68.37.*]
    Ja jestem zapakowany ale myślałem że jeszcze coś wpadnie po 3.46 :-((
  • Re: Jak nie zdejmie PKC Autor: ~Dawid [31.0.35.*]
    Po co te przemyślenia ? A teraz jest drogo ? Dobierać to bezpiecznie można do 5 i nie widzę problemów żeby wyciągnąć 100%. Jedyne co mnie zastanawia to czy jest sens sprzedawać bo przy takim rozwoju firmy tutaj może być tyle dywidendy co dzisiejszy kurs. Popatrzcie np na Asbis, kto kupił akcję w 2015 roku za 50 groszy wygrał życie samą dywidendą. Cierpliwość na giełdzie wygrywa.
  • Re: Jak nie zdejmie PKC Autor: ~Kirikou [89.68.37.*]
    Kiedyś trzymałem CDProjekt ponad 9 lat i bdb na tym wyszedłem. Teraz przyszedł czas na PCCExol :-))
  • Re: Jak nie zdejmie PKC Autor: ~Sss [77.254.117.*]
    Łał widać, że pojawiają się tutaj prawdziwi inwestorzy. Jest nas coraz więcej i wiemy o co tutaj toczy się gra a wzrost ceny akcji o kilkaset procent lub więcej jest tylko kwestią czasu. Natomiast dywidendy zapowiadają się ciekawe i jak to kolega napisał mogą osiągnąć za 2-3 lata tyle ile wynosi obecny kurs czego sobie i wam życzę.
    Dobre porównanie przytoczone do asbisa tutaj będzie podobnie tylko czas i cierpliwość !!!
  • Re: Jak nie zdejmie PKC Autor: ~Rozsądny [91.212.223.*]
    W punkt. Tutaj nie ma się o co przyczepić. Ludzie powolutku zaczynają dostrzegać potencjał spółki tylko moim zdaniem dlatego jesteśmy jak na razie na tak śmiesznych poziomach bo dużo mówi się o ściągnięciu z giełdy i to troszkę hamuje wzrosty. Osobiście nie wydaje mi się aby tak się stało. Wystarczy "wczytać się" w to co mówi zarząd i śmiało można wyciągnąć wnioski, że nie mają takiego zamiaru. Gra toczy się naprawdę o duże pieniądze. Cierpliwości wszystkim życzę, a wyjdziemy na tej inwestycji bardzo dobrze. Kto wie może będzie to ten jedyny życiowy strzał o którym się mówi, czego wszystkim Wam i sobie życzę.
  • Re: Jak nie zdejmie PKC Autor: ~Ee [31.183.215.*]
    Moim zdaniem w najgorszym możliwym scenariuszu za kilka lat będą tu dywidendy na poziomie minimum 1,5.
    Liczę na okolice 3 zł, ale patrząc w pesymistycznym scenariuszu bedzie 50% , a przy lepszych wiatrach bliżej 70-80 , a może i 100% rocznie. Starczy...
[x]
PCCEXOL -1,58% 2,49 2025-10-15 16:40:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.