• Akcjonariat Autor: ~iNFO [217.168.130.*]
    https://stooq.pl/q/h/?s=pep

Dane zebrane. Czyli wiadomo kto te pakietkówki brał... Ofermy

Publikacja rocznych sprawozdań finansowych przez OFE to świetna okazja, aby sprawdzić, w jaki sposób zarządzane są pieniądze przyszłych emerytów ;)

• Re: Akcjonariat Autor: ~DżonBondżowi [31.0.42.*]
    Zaniżają kurs zaraz znowu będzie przepakowanie. Jazda jazda jak na dzikim zachodzie ija ija ija wio wio wio.
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Realista [31.0.88.*]
    Fundy wywalają.
  • Re: Akcjonariat Autor: ~MarSto [5.173.120.*]
    Człowieku wiemy,że chcesz tu tanio odkupić ale tam jest proste dodawanie więc się nie kompromituj.
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Biedra [31.0.42.*]
    Rozsądny głos GOŚCIU. Przyzwoicie przyzwoicie.
    Ale z Realista trzeba ostrzej to jest człowiek bez matury który pije wodę po ogórkach konserwowych z biedry.
    On jest znany z tych swoich bezmyślnych przemyśleń. Nic nie zrobisz taka jego natura ale tacy ludzie też są potrzebni. Trochę pajacuje ale ubarwia forum.
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Realista [31.0.87.*]
    Kurs zagląda w przepaść i zastanawia się czy w nią skoczyć.
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Funfel [31.0.42.*]
    Miszcz, kolega Mazura ??
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Apis [176.221.121.*]
    Niech wskakuje. Będzie okazja coś dokupić:)
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Realista [31.0.76.*]
    Drzwi wąskie, bo arkusz pusty, a cały czas ktoś wyrzuca. Nerwy w końcu puszczą i tłum zacznie się tratować.
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Jumbo [31.0.45.*]
    No trochę tak to wygląda. Pytanie kiedy wyskoczą inwestory z krzaków żeby brać czempiona. Gościu cierpliwie spłukuje w kibelku akcje po małe wolumeny. Musi wrócić Thor ze skupem czegokolwiek bo jak narazie król jest nagi i walki nie podejmuje.
  • Re: NIE Akcjonariat DO AKCJONARIAU Autor: ~MAZUR [79.185.147.*]
    GDYBY TAK WESZLI AKCJONARIUSZE Z USA, CZY CHIN, CZY RFN, I TAK DALEJ, TO BYŁO BY ZBIERANIE AKCJI PAKIETAMI. KIEDYŚ ĆWICZYŁEM TO NA OPIMUS S.A. KLUSKI. WTEDY BM BPH S.A. PO ZMIANIE DYREKTORA BM CHCIAŁ SPRZEDAĆ OPTIMUS PREZESOWI KOSRZEWIE HUREM PO 24 ZŁ ZA AKCJĘ. JA NIE ZGADZAŁEM SIĘ, MIMO TO NOWY DYREKOR BM BPH S.A. SPRZEDAŁ PREZESOWI KOSRZEWIE OPIMUS S.A.. NO I ZACZĘTO MNIE WYPIEPRZAĆ Z PRACY W BM BPH S.A.. BYŁ 1999 ROK. W 2000 ROKU OPTIMUS KOSZTOWAŁ NA GPW 360 ZŁ ZA AKCJĘ. ALE W OPTIMUS BYŁY NAGRYWANE TEMATY Z LOCKHEED MARTIN, I OPTIMUS MIAŁ ONET, TAKI PORTAL INTERNETOWY. CZYLI ZOSTAJĄ SŁOWA PIOSENKI ŻE, NIE ROŚNIE GDYŻ, "ZA DARMO NIC, NIE MA JUŻ NIC." ABY ROSŁO MUSI MIEĆ JAKĄŚ TECHNOLOGIĘ. " I TO BY BYŁO NA TYLE" SŁOWAMI PROFESORA MIEMANOLOGII STOSOWANEJ.
  • Re: NIE Akcjonariat DO AKCJONARIAU Autor: ~Dzbany [31.0.45.*]
    Znowu uciekł z zakładu... no niech mnie... Jak to możliwe
[x]
PEP 0,67% 60,00 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.