Cześć, nie mam akcji spółki, ale obserwuję ją od miesiąca i czekam na moment, aby tu wejść. Liczę na 8gr i chyba nie tylko ja, tam dopiero pierwsze większe zlecenia kupna stoją. Grubasy kupowały po 6-9gr, nie widzę powodu, by kupić po wyższej cenie niż oni.
Autor: ~TK 79.190.127.*] 2023-01-17 09:48 Cześć, nie mam akcji spółki, ale obserwuję ją od miesiąca i czekam na moment, aby tu wejść. Liczę na 8gr.....
Misiu ale jak obserwujesz spółke miesiącami to po prostu przegapiłeś poziomy 6gr i 8gr , wtedy trzeba było brać jak tu miesiącami było 6gr, a nie teraz żebrać o tanie akcje, pakuj do wora bo i tak jest tanio
siedząc w suchym pomieszczeniu nie pozostaje nic innego jak poanalizował wykresy. co widzę technika KAGI daje sygnały kupna n a wykresach minutowych ,na dziennym taki sygnał wygeneruje przebicie poziomu 0,1045 walor pięknie reaguje na poziomy ZNIESIEŃ FIBONACCIEGO na tygodniach zniosło 0,382 wykres dzienny wybicie z chorągiewki to poziom2,618
Parę lat? Wystarczy parę dni- może tygodni by tutaj mieliło się 8-9gr. Swojej taktyki się trzymam, zbyt ryzykowna spółka by wyskakiwać na hurra z zakupami powyżej 10gr jeszcze.
Ja kupowałem po 12 gr po 10 gr po 15 gr. Dramat jak ktoś kupił na górce po 15 zł. Ale tu jeszcze oddadzą. Ino dla mnie tu trzeba zapakować z 20k i liczyć że się oblowisz
Misiaczku? Często tak mówisz do innych w realu, czy tylko w internecie takiś odważny? Czekam i się doczekam. Coraz słabsze to próby podrygów do góry - skończy się załamaniem kursu i wypełnieniem luki na 8-9gr.