• Gorzka prawda... Autor: ~Praa [5.173.89.*]
    ... jest taka, że tutaj gro akcjonariuszy czeka i modli się o kurs w okolicach 2zl żeby zejść z haka i uciec jak najdalej stąd.
  • Re: Gorzka prawda... Autor: ~profan [89.64.87.*]
    Nie potrafisz pisać . Zniechęcaj jeszcze więcej, za mało psioczysz
  • Re: Gorzka prawda... Autor: ~Rogal [94.254.226.*]
    Jeshu masz rację, sprzedałem wszystko... bo masz rację
  • Re: Gorzka prawda... Autor: ~SZpachla [46.204.100.*]
    Trochę racji masz i o tym też pisałem (jest to zjawisko tak zwanej historycznej podaży)
  • Re: Gorzka prawda... Autor: ~Ziomek [178.19.179.*]
    Skoro dawni akcjonariusze czekają na 2pln, to świeżaki nie za bardzo mają się o co martwić. Dla nich to rewelacyjny zarobek.
  • Re: Gorzka prawda... Autor: ~src [5.184.231.*]
    Obczaj kiedy tu pisałem że jest drogo. W różnych wątkach to sugerowalem i wszędzie po mnie jechali.
    Osobiście nie mam już ecc bo nie kupiłem dużo a miałem okazję dawno temu oddać bez straty. Za to mam dalej jujubee i dalej uważam że da lepiej zarobić
    https://m.bankier.pl/forum/temat/8040783
  • Re: Gorzka prawda... Autor: ~Stonoga [193.238.201.*]
    HAHAHAHAHAHAA no ten sam poziom i nawet prezesi podobni tylko jujugniocie jadą na emisjach a tu dopiero zaczynają
  • Re: Gorzka prawda... Autor: ~Rtr [79.185.134.*]
    Dlatego tak kurs jest trzymany w przedziale 0,7 - 0,8 żeby dało się przynajmniej na 0,5 emisję puścić. Prezes w wywiadzie dla Parkietu powiedział, że nie wyklucza skorzystania z instrumentów giełdowych.
  • Re: Gorzka prawda... Autor: ~src [5.184.231.*]
    Jujubee to gniot ale zauważ że kapitalizacja jest śmieszna. Dostaną od wydawcy (z grupy Tencent) milion zł na Realpolitiks 3 a jeszcze wchodzi w grę Dark Moon który jest uznawany za ich największą produkcję. Co złe już w cenie, bankructwo nie grozi a ja osobiście liczę na 30-50 mln kapitalizacji co nie jest jakiś szałem w gamedev więc potencjał wzrostu 300-500%
    Tak to widzę
[x]
ECCGAMES 2,40% 0,19 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.