Raczej nie. Większość akcji z ff zebrali. W listopadzie 2022 o ile się nie mylę to wiceprezes kupił 1100 akcji. Tutaj można by ostro wyciągnąć kurs do góry.
Pomalutku widać, światełko w tunelu. 2 sesje z jakimś przyzwoitymi obrotami i jest szansa, że coś z tego będzie. Fajnie, że mamy jakieś obroty po wynikach. Potencjał jest tylko grajków brak …
Takiego MPAYA pompują, a tu grobowa cisza … Żal na to patrzeć. Takie możliwości, szkoda. W Roku 2023 to małe i średnie spółki mogą dawać dużą stopę zwrotu. Czy Balticon wykorzysta szansę ???
Właśnie kupiłem 150 akcji (146 szt. po 14,9 i 4 po 15 zł). Kupiłbym więcej, ale niestety nie ma płynności. ATC CARGO super ! Tutaj na razie słabiutko ...
Wygląda na to, że nic z tego nie będzie, niestety. Przyblokują kurs na 15 zł przy praktycznie 0 płynności i wystarczy. Zarząd pokazał środkowy palec akcjonariuszom.
Dnia 2023-01-27 o godz. 09:59 ~OBSER napisał(a): > Wygląda na to, że nic z tego nie będzie, niestety. Przyblokują kurs na 15 zł przy praktycznie 0 płynności i wystarczy. Zarząd pokazał środkowy palec akcjonariuszom.
Niestety żenada. Bez problemu bym to kupił do 15 zł, ale jak widzę tą płynność to mi się po prostu nie chcę. Kopanie się z koniem nie ma sensu, Zobaczę 2-3 sesję z obrotami to uwierzę w tą spółkę. Teraz nie ma sensu się pakować.
Dnia 2023-02-01 o godz. 17:15 ~Max napisał(a): > z ironią pisałem ,po wynikach ruszy ,nowy terminal przełoży się na wyniki ,o ile nie zdejmą spółki
Nawet jak będzie miał miliard dochodu to i tak nie ruszy a wręcz odwrotnie, zanotuje dwucyfrowy spadek, taki to ewenement a o to postara się ten pseudo zarząd
Myślę, że nie zdejmą spółki. Bo jak my mieli to wiceprezes nie kupowałby akcji. Jak będzie jakiś ruch 2-3 sesje to myślę, że pakiecik kupię. Patrząc na OTLOG i ATCCARGO to BALTICON może irytować… Spokojnie zarząd mógłby znaleźć chętnego na pakiet akcji i pozyskać kapitał pod inwestycję !! Tą opcję biorę pod uwagę. Perspektywy są, a spółka się pięknie rozwija. Tylko kurs w ciemnej d…..
Wzrosty niebawem. Dzisiaj przewalanie akcji. Wyglądało jak umówione zlecenia. Nie zdziwię się jak będzie info o nabyciu akcji przez wiceprezesa zarządu.