Ile spółka może zarobić? Truck dużo większa gra więc pewnie znacznie droższa od space więc tu będzie największa kasa. Współwydawca PLWu powinien nagonić sporo klientów na obie gierki.
Będzie jak z Car Mechanic 21 tą premierę organizuje osobiście Kostowski i premiera będzie migusiem kurs Atomic odleci w kosmos ! Sukces będzie kosmiczny !gracze w prologu mieli bardzo mało uwag drobiazgi ! zapowiada się dużo lepsza plemiera niż Occupy Mars!
takie gry zrobione solidnie - a takie są przynosza takie przychody i zyski jak duże gry robione za kilka mln zł a kapitalizacja jest śmieszna w stosunku do innych spółek np Pyramid One More ( same straty ) itd.... tutaj 10 zł za jedna akcje śmiegnie w kilka dni !!!
Ja w przeciwieństwie do pewnie wszystkich tutaj grałem i w prolog trucka i playtest space mechanica i np. Motor Cycle od Play2Chill i dla mnie Atomic ma lepszą jakość. Tytuły trochę mniej rozpoznawalne, ale 2 i lepiej dopracowane. Ale nawet jeśli na równi z Play2Chill to tutaj nadal jest mega tanio.
P2C ma 20mln kap i rośnie. Załóżmy, że do 35mln urośnie (tam ma główny opór chyba). Także tutaj 7mln kap tam 35. Aby się zrównać chociażby to cena tutaj musiałaby być 12.50zł ;) Także ciekawi mnie jaki frajer odda akcje szczególnie, że jakość można przetestować samemu kiedy taka okazja trafia się bardzo rzadko na giełdzie.
podzielam kolego twoje przemyślenia gra jest pięknie zrobiona i da zarobić mega duże pieniądze - premiera bedzie szybko bo gra jest gotowa do wydania i będzie się monetyzować bardzo długo na wszytkich platformach i konsolach + rozbudowa !!! a za 3-4 miesiące w okolicach czerwca już wydadza druga grę !!!