Nie ma i nie będzie żadnego infa ,więc podziękuj teraz ładnie trolikom wzrostowym takim jak Adam Smith i innym , którzy ubrali Ciebie w papier przed jutrzejszym zjazdem .
GPW: w sprawie uchylenia szczególnego oznaczenia instrumentów finansowych spółki KOMPUTRONIK S.A. notowanych na Głównym Rynku GPW Uchwała Nr 27/2023 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 16 stycznia 2023 r. w sprawie uchylenia szczególnego oznaczenia instrumentów finansowych spółki KOMPUTRONIK S.A. notowanych na Głównym Rynku GPW
§1
Na podstawie § 20 ust. 5 Statutu Giełdy, Zarząd Giełdy postanawia uchylić szczególne
oznaczenie instrumentów finansowych spółki KOMPUTRONIK S.A., o którym
mowa w § l Uchwały Nr 160/2020 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych
w Warszawie S.A. z dnia 10 marca 2020 r.
§2
Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia. 2023.01.16
Dnia 2023-01-16 o godz. 19:14 ~Profesorek napisał(a): > Przeciez to bylo oczywiste. Kolejna procedur po zakonczeniu restrukturyzacji. > > > > Ja sie pytam gdzie jest info, bo dzis bylo +40 a skonczylo sie na +12%!
szkoda tych troli spadziowych komentować spółka ma wycenę warzywniaka 78 mln a zysku netto robi 30-40 mln, do tego jak zlikwidują sklepy stacjonarne oby jak najszybciej to marża im tak skoczy ze bedą lekko 100 mln robic na rok z 2 mld to ttylko 5% marży IV :), do tego usługi IT i przetargi, skup przez fundy etc.
Ja mam czas mogę potrzymać za mniej niż 25 PLN nie mam zamiaru oddawać