A pamiętacie jak Kawa na konferencji na której go przedstawiali jako nowego prezesa, mówił ze będzie aktywny w mediach społecznościowych, ze będzie w stałym kontakcie z akcjonariuszami itd. Gdzie to jest?
Spoko spoko - rok minął, to pewnie zaraz poleci news o rezygnacji prezesa. W końcu akcje niedopuszczone, gier już nie mają, przychodów już nie mają - został im tylko Helcat ostatniej szansy a i tutaj jakby miało coś się dziać, to by się działo (gra ledwo się trzyma w 3 setce na wishlistach, i patrząc po followersach nic totalnie nie drgnęło od ogłoszenia - czyli pomimo utrzymywania tak dużego zespołu kompletnie nic nie robili w temacie). January zaraz pociągnie za lejce i będzie wesoło
Większość narzekała o dopuszczeniu kolejnych akcji..... teraz niedopuszczenie piszesz jako zły czynnik (to co jest w końcu dobre?)
W jaki sposób hellcat ma być wyżej jak do tej pory był tylko jeden trailer po targach gamescom?
Po co mają to już teraz promować jak premiera pewnie nie wcześniej jak w 2 kwartale 2024
January to akurat ma nosa do interesu i jak by tak plajtował wszędzie gdzie jest to nie było by go ma takiej pozycji jaką ma....
Reasumując wasze argumenty są do bani....
Z jednym się zgodzę i sam się zastanawiam nad tym czy mają plan B w razie niepowodzenia Hellcata
Ja ci odpowiem. Emisja akcji prawie zabiła ta spółkę i oby nigdy nie dopuścili tych akcji. A promocje gry powinni robić bez przerwy a nie na miesiąc przed premierą. Oni po prostu nie mają takich zasięgów więc to powinien być ciągły proces
Pytanie o emisje było retoryczne .... bardziej chodziło mi o zaznaczenie, że jedni mówią tak inni nie... I generalnie nie dogodzisz wszystkim.
Co do promocji, nie zgodzę się z tobą. Oczywiście nie mówię tutaj o promowniu produktu na miesiąc przed premierą ale na dwa lata przed to też jest bez sensu.....
Co do zasięgów są relatywnie młodą spółka i trafili na okres niespotykanego hypu na gaming więc tak naprawdę dopiero teraz zbierają tak zwane frycowe i doświadczenie i zaczynają kumać o co w tym chodzi
Takie jest moje subiektywne zdanie