Wszystko zależy po ile się otworzy, jeśli poniżej 10 zł to raczej ciężko będzie taniej kupić podczas sesji, jak będzie zobaczmy, jutrzejsza sesja i następne będą na pewno ciekawe.
jeszcze mogłeś prezes pogrubioną kursywę i czcionkę z 20 ustawić hahah! tu same presesy i miszcze nas ostrzegają dziś, przy niedzieli próbują "plebs" edukować i ostrzegać, ciekawe na którym peronie się zasiedzieli?
ty tak na serio czy jestes po drinku, porównaj sobie Komputronika z Action i masz odpowiedź. Action notuje świetne wyniki a Komputronik jak nic nie poprawi to może mieć problem ze spłatą wierzytelności.
Ja bym obserwował rano przed 9 start giełdy po ile jest ustawia się teoretyczny kurs i za 2 min 9 ustawił ta liczbę ile chce kupić dzieląc kwotę za jaką chce kupić przez liczbę co się ustawia kurs nie wiem 9zl i wystawił na kupno 2200akcij 10groszy więcej jak będzie 9 zł to wystaw 9.1 zł i kupisz
Dobre 10 lat temu kupiłem Komputronika za +5 zł. W pewnym momencie byłem na plusie 75%, ale nie sprzedałem. Potem przeżyłem pseudowezwanie i zjazd do 0,60 zł. Jak teraz sprzedać PKC na otwarciu? Hehe, dobry temat wątku - co tutaj się dzieje
Od razu pińcet plus......, ludzie, sam czytałem jeszcze w czwartek to info. Dla ludzi nic nie znaczące. Kreatywna księgowość i tyle. Tego zysku np nie można wypłacić na dywidendę. Ty o chyba wszystko mówi...