Dnia 2023-01-15 o godz. 15:37 ~oze napisał(a): > JA OBSTAWIAM PRZEŁOM 2023-2024.JAKIE JEST WASZ ZDANIE,ZOBACZYMY KTO BYL NAJBLIZEJ
Na początek trzeba poczekać na wyniki eksperymentu, a nie tworzyć kolejne bzdurne posty, co by było, kiedy będzie…itp. Obstawiasz jak zwykle ruletkę, może kiedyś trafisz :)
TNAGANINANIE JEST TAK BURACKO NIENATURALNE ZE ROZNE MYSLI SIE JLEBIA .....A MOZE EXPERYMENT OKAZAL SIE NIE SKUTECZNY ..I JEST TETAZ AKCJA NA POZBYCIE SIE I UBRANIE ULICY ...BO PRZECIERZ JAK BY BYLO WSZYSTKO DOBRZE TO KURS SAM BY SIE OBRONIL....BEZ NAGANIANIA
HAHA TAKA GWIAZDA TAKI PRODUKT I TYLKO 30 ZL NA KONIEC ROKU HEHE ..TO WIDAC BARDZO SLABY TEN PRODUKT ...JA 30 ZL SPODZIEWAM SIE JUTRO ...A NA KONIEC ROKU 700 .
Czemu nie typować. Gra na giełdzie jest podobna do ruletki .inwestowanie i zabawa mogą iść w parze . Co zaś do ceny w przedziale 30/50zlotych,mój typ to raczej 2/3lata.
KOLEGO WEZ POD UWAGE FAKT ZE SCALENIE ZROBILI TYLKO PO TO ZEBY TO NA PAPIERZE PIEKNIE WYGLADALO ..I RUJNOWALO GLOWE TAKIM JAK TY..ZE NIBY OJEJ JAK DUZO..A TAK NAPRAWDE 30 ZL...TO NORMALNIE PO STAREMU BYLOBY 3 ZL ...UWAZASZ ZE NA TAKIE EUFORIE I ZAPOWIEDZI A CO TO NIE BEDZIE .. TO 3 ZL TO DUZO ...700 TO BEDZIE 70 TO BY JUZ PASOWALO DO EUFORIA..
Dnia 2023-01-15 o godz. 19:17 ~Ksionc napisał(a): > Czemu nie typować. Gra na giełdzie jest podobna do ruletki .inwestowanie i zabawa mogą iść w parze . Co zaś do ceny w przedziale 30/50zlotych,mój typ to raczej 2/3lata.
JA OBSTAWIAM PRZEŁOM TEGO ROKU,BEDZIESPORO CZASU NA DOBRE INFA JAK RUSZY SM