Sprawdziłem historię , to ja w sierpniu 2020 r to nawet powyżej 30 gr płaciłem , i wtedy jakby ktoś powiedział poczekaj a kupisz po 3,5 gr to bym pomyślał że nawiedzony . Jeszcze dwa lata poczekam jeśli się nie zmieni to do utylizacji -:)
Ja też tu wiszę od 15 lipca 2020 i podobnie jak ty poczekam z dwa lata wtedy może będzie w miarę normalnie bo co teraz wyprawiają jak niszczą nasz kraj kradną oszukują szczują.
Ja 13 lipca kupiłem 100 tys po 8 gr , po południu zaglądam a tam 100 % więcej , więc sprzedałem , a to zaczęło rosnąć więc już drożej odkupiłem w sierpniu już ponad 30 gr było . Kiedy człowiek nauczy się panować nad chciwością ? a tak naprawdę nauczy pogodzić się ze stratą i przestanie uśredniać .
Dlatego ja żeby nie mieć Waszych problemów ze stratą, uśrednianiem, czekam na rozwój sytuacji. Tak jak wczoraj napisałem, wolę mieć 50 gr wyższą średnią ale szybko wyjść z zyskiem niż sugerować się tekstami co poniektórych o porsche, kosmosie, namowach na kupno akcji, kupić i później kisić się jak co poniektórzy od 11 gr, bo zasugerowali się naganianiem takiego jednego wielonikowca.
Własn rozum, wiedz i wyczucie, a nie sugerowanie się naganianiem innych.
Dnia 2023-01-15 o godz. 14:06 ~Ciekawy napisał(a): > Przecież ta spółka buduje domki z drewna wiec w jakiej kwiesti miałaby się dogadywać ze spółkami gamingowymi ?
Domki letniskowe z drewna im postawi , a oni mają pieniądze to dużo zapłacą , O ! -:)
Jeżeli prezes dalej będzie walił akcjami, choćby z swoich słupów a ostatnio nawet nie robił podbitki to czas się zwijać, bo jak zawieszą to na wieczny czas i może nie być okazji do wyskoczenia z bankruta. Na NC nie jedna spółka miała raporty dobre a tu nagle game over.