• Kiedy ogłoszenie upadłości? Autor: ~Rychu [94.254.176.*]
    Przyznam szczerze jestem pod wrażeniem, że to jeszcze hula z takimi długami. Kiedyś tu sporo zarobiłem, ale moim zdaniem to już końcóweczka.
  • Re: Kiedy ogłoszenie upadłości? Autor: ~red [46.204.69.*]
    To sie możesz jeszcze zdziwic ;) Trwaja rozmowy z azjatyckim inwestorem ,daj Boze domkną to do wiosny.Tu plany sa ok ,problem lezy w braku gotówki ,więc zoro problemu ;)
  • Re: Kiedy ogłoszenie upadłości? Autor: ~Sokrates [31.0.85.*]
    Skąd masz informacje , ze z Azji?Ja wim , ze są rozmowy daleko posunięte , jednak nie wiem jaka to firma czy może osoba prywatna.W każdym bądź razie , wtedy zatrzymamy się dopiero na 15 zł .Jeśli ten miesiac zamknie się duża buala świecą z obrotami , tzn. ze jest zielone światło
  • Re: Kiedy ogłoszenie upadłości? Autor: ~Chinczyk [185.53.133.*]
    Problem nie leży w braku gotówki, tylko w tym, że nie potrafią zarabiać. Cały czas tracą na sprzedaży. A mając wcześniej dostęp do gotówki zadłużyli sie na ponad 200 milionów. Jeżeli z kimkolwiek rozmawiają, to jak dojdzie do due dilligence to rozmowy padną.
  • Re: Kiedy ogłoszenie upadłości? Autor: ~red [46.204.69.*]
    Wiem cos innego, więc poczekajmy chwilę ;)
  • Re: Kiedy ogłoszenie upadłości? Autor: ~Michał [178.43.247.*]
    Bardzo wiele spółek na początku swojej działalności prowadzi biznes pod kreską wprowadzając go na odpowiednie obroty, zobacz na przykład sprawozdania finansowe spółki BRAND24, cały czas powiększali przychody będąc na minusie netto, aż podjęli decyzją o zmianie charakteru prowadzenia biznesu z rozwoju skali na generowanie zysku. Tutaj będzie tak samo.
    Dnia 2023-01-16 o godz. 10:45 ~Michał napisał(a):
    > Bardzo wiele spółek na początku swojej działalności prowadzi biznes pod kreską wprowadzając go na odpowiednie obroty, zobacz na przykład sprawozdania finansowe spółki BRAND24, cały czas powiększali przychody będąc na minusie netto, aż podjęli decyzją o zmianie charakteru prowadzenia biznesu z rozwoju skali na generowanie zysku. Tutaj będzie tak samo.

"..na początku działalności.."? Aforti działa od 2009, 13 lat, więc jaki początek działalności? Jeżeli po tym czasie nie potrafią zarabiać, to niezbyt dobrze o nich świadczy.
  • Re: Kiedy ogłoszenie upadłości? Autor: ~Michał [178.43.247.*]
    Nie musisz tego rozumieć, wysyp w rynek co masz i odejdź, skoro spółka nie zarabia to szkoda Twojego czasu, oni 13 lat tylko udają, że prowadzą biznes i się skalują, nic tu po Tobie na takim trupie, doba ma tylko 24godizny, są inne spółki do analizy.
    Widzę, że zabolało. Przykro mi, ale to nie ja tą spółką zarządzam. Co do akcji, już dawno się ich pozbyłem. Natomiast wracam tu i będę wracał trochę z sentymentu i trochę dla zabawy ;)
[x]
AFHOL 6,87% 2,50 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.