Dnia 2023-01-20 o godz. 10:12 ~OutsaJd napisał(a): > Serio łykacia takie bajeczki że tu ktoś z wewnątrz firmy rzuca tajne informacje na forum publicznym?
Oczywiście, przecież niejaki zafajdaniec obiecał nam tu po trzech szybkich strzałach (wiadomo kogo) zejście kursu na 55 PLN pod koniec stycznia b.r. Tak więc nie ma powodu, by mu nie wierzyć, gdyż w swoich insaidach jest bardzo wiarygodny i przekonujący, tak więc nie wiem jak ty, ale ja czekam poważnie obs.....ny na to co się ma wydarzyć za kilka dni...:)))
Nie znamy dnia ani godziny (może poza InsaJdem), kiedy zostanie oddzielone ziarno od plew, chłopcy od mężczyzn, itd. Niemniej jeżeli tak się stanie, to faktycznie kilku kolarzy, kółkowiczów, etc, będziemy mieli z głowy, bo zazwyczaj nie kupują już wyżej jak oddali.
Jestem dobrym duchem który pomaga uchronić normalnych ludzi przed taką obfajdaną hołotą jak ty która lubi żerować na czyjejś krzywdzie
Pływaj sobie w szambie bo do tego zostałeś stworzony
W sensie za co ta odśniadka? Za to ze napisał ze w styczniu/lutym mozna spodziewać się dobrej informacji.
Chciałbym zobaczyć ten proces sądowy…..
gimbazo jestes zalosna
Dnia 2023-01-20 o godz. 19:01 ~Sam-Obfajdas napisał(a): > Tak, bo InsaJd to prawdziwy pracownik Nocti ryzykujacy odsiadke we wiezniu i ujawnia tu tajne informacje przez co wplywa na kurs giganta OLED…
Nie zapominaj, że sam nas tu wszystkich zamroczyłeś insajdem o trzech szybkich strzałach i spadkiem kursu NCL do 55 PLN za 9 dni. Więc nie chrzań dyrdymałów, bo tobie też grozi odsiadka...chłe chłe chłe
A tak poza tym, ja już nie mogę się doczekać wypełnienia przepowiedni miszcza insajdingu...chłe chłe chłe