• Tu trend wzrostowy Autor: ~47 [89.71.107.*]
    Tu widać już od długiego czasu trend wzrostowy i jest kilka potencjalnych trigerow wzrostu niebawem.

Poza dadelo mam dwa typy na szybki wzrost to jest Vercom i Onde.
    W obu przypadkach:
    Zdrowe finanse
    Świetne inwestycje
    Mądre akwizycje
    Dobre marże
    Przychód w obcej walucie głównie (vercom)
  • Re: Tu trend wzrostowy Autor: ~Oo [37.225.34.*]
    siedzę tu już długo, więc naprawdę mnie ciekawi gdzie ty tutaj od dłuższego czasu widzisz trend wzrostowy. Jeśli takie same spostrzeżenia masz w pozostałych spółkach, które wymieniasz to lepiej ich unikać,

Tutaj musi się wydarzyć cokolwiek co przyciągnie zainteresowanie inwestorów, na razie jest marazm i nic więcej.
    Obecnie to mój największy walor w portfelu i zastanawiam się ile czasu jeszcze będziemy się męczyć zanim cokolwiek się ruszy. wzrost kursu o 1 pln przy mizernych obrotach to nie jest to co tygryski lubią najbardziej. Nawet jakbym chciał wyjść to nie ma komu oddać w normalnej cenie.

pociesza jedynie fakt, że kurs był uwalany przy jeszcze niższych obrotach, więc wystrzał może być naprawdę szybki, bo chętnych na sprzedaż coraz mniej.
  • Re: Tu trend wzrostowy Autor: ~Mat [147.161.166.*]
    Jaka średnia wariacie?
  • Re: Tu trend wzrostowy Autor: ~Oo [78.31.154.*]
    Dnia 2023-01-16 o godz. 07:09 ~Mat napisał(a):
    > Jaka średnia wariacie?

16 z groszami
  • Re: Tu trend wzrostowy Autor: ~Boro [31.182.202.*]
    14,70 i 30% portfela. Zastanawiam sie czy po prostu nie władować reszty wolnych środków w Dadelo i poczekać spokojnie bo że urośnie to jestem pewien. Tu ludzie z Oponeo robią biznes a nie produkt-wydmuszke pod sprzedaż jakiemuś korpo. Wacham się tylko bo czaje sie jeszcze na jakiegoś shorta W20
  • Re: Tu trend wzrostowy Autor: ~Gg [89.71.107.*]
    Zgoda. Ja stawiam na Wiatraki, a tu 90% rynku ma Onde
    A także Chat GPT a w Polsce monetyzacje tego z pewnością firmy oparte o SaaS czyli Livechat, vercom i woodpaker
  • Re: Tu trend wzrostowy Autor: ~Marcin [185.246.208.*]
    Trendy to trochę opium dla mas, ale tu mówimy o 22,2% w ciągu ostatnich 3M. Chyba to podmiot miał na myśli?
[x]
DADELO 1,02% 69,40 2026-05-15 16:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.