A zniechęcić tych co siedzą długo i nie sprzedali i był kurs dużo wyżej teraz opada !? Zaniżając kurs jest łatwo jak ktoś przez rok czeka jest wysoko a tu kurs o połowę w duł ! Celowa zagrywka na wyszarpanie akcji od zniechęconych .przed windom ! Ja to tak widzę ,tylko zanim ta winda jeszcze wystartuje to parę miesięcy minie .każdy ma swoją wizję
Jak dla mnie to już jest dołek ! Kilku .miesięczna korekta z 48-44 zł na 19,20 zl może i te 15 zl ???zł ! Jak teraz na to patrzę z perspektywy czasu a jestem tu ponad 2 lata na szółce!! Tu jest wszystko przejrzyste i stabilne ,kasa jest nic do zarzucenia spólce .i potencjał który się dalej rozwija ! Każdy zrobi jak uważa ! A manipulacje kursem zawsze były są i będą !!! Tylko ta spółka to nie banan ani żaden krzak! Tylko bardzo dobra spólka która przez ostatnie 2 lata rozrosła się mega i jeszcze rozrasta !
Na moje trwa zbieranie. Nikt normalny nie zaniżałby kursu pakietami po kilka tys. akcji na takiej spółce. Nie przy takich obrotach. Nie chcą sprzedać tylko nastraszyć i kupują coraz niżej. Bilans z pewnością wychodzi na plus.
Na plus , nie na plus dla nich to też ryzyko. Na razie udało się im zastraszyć mają czas do polowy marca na uzyskanie pozytywnego bilansu. Ja tu jestem od paru dni ale obserwuje od dłuższego czasu. Co możecie powiedzieć o transparentności tej spółki, mieliście w przeszłości jakieś zastrzeżenia?
A co ci maja napisać kupuj dzisiaj po 20 zł bo za tydzeń sprzedasz po 100 zł zastanów się !!! Czy naodwrut sprzedaj po 40 bo spadnie na 19 zł ! Śmieszne to co piszesz ! Tak to tu jest wszystko w informacjach spółki napisane przejrzyście ! Wystarczy poczytać ! A spółka żadnych wałów nigdy nie robiła ! Wiec nie oczerniaj bez podstawie !
150 k swoją droga tylko wcześniej większość liczyła ze to posłuży do wywindowania raczej kursu i było dobrze . A tu wychodzi ze posłużyły do zaniżenia kursu to już złe ?! A faktycznie ta rozgrywka się jeszcze nie skończyła i jakiś cel ma ! Jeden bendze teraz pluł drugi bedze zachwalał .A ten ruch był przemyślany wcześniej ?! Każdy swoją wizje ma . Długo trwała korekta nastała . Cierpliwie czekam dalej
"Inwestycja kapitałowa Emitenta ma na celu przyspieszenie ekspansji LuON na silnie rozwijającym się rynku smart-home poprzez dofinansowanie jej działalności kwotą w wysokości 1,1 mln zł. W ocenie Zarządu Spółki rozszerzenie działalności Emitenta o systemy i produkty smart-home będzie miało pozytywny wpływ na zwiększenie skali działalności firmy i dywersyfikację jej przychodów. Jednocześnie nawiązanie współpracy z podmiotem już działającym, posiadającym bogate zaplecze techniczne i doświadczony zespół, w krótkim czasie pozwoli na szybkie zaistnienie na silnie rozwijającym się rynku smart-home. Zarząd Spółki uznał fakt zakupu udziałów oraz rozpoczęcie współpracy za informację istotną, ponieważ istnieją przesłanki, że współpraca z firmą LuON może mieć pozytywny wpływ na przyszłą sytuację gospodarczą, finansową oraz pozycję konkurencyjną Emitenta."
No i super to się przełoży że z LuON profity przyjdą szybciej i może więcej !Tam jak pamiętam wcześniej dokapitalizowanie niewielka kasa chyba 50 tysięcy zł .w zamian za 50% udziałów zarobków jakoś tak ! A profity z LuON już na Wat miały trafiać od 1 kwartału 2023 r. Dobre wieści !!! I o to tu się nasówa pytanie czy dlatego sprzedawali akcję bo potrzebowali kasy na dofinansowanie 1.1 mil ??? Cieszko powiedzieć ! Bo jednak kasy mają dużo 12.5 miliona w kasie i około następnych 8,5 mil zysku wypracowanych1,2,3 kwartał z roku 2022 i około pewnie że 3 mil za 4 kwartał ?! Tu jest i będzie potęga !
A to info jest z 2 czerwca 2022 i kupienie 500 tysięcy akcji za 50 tysięcy złotych co jest równoważne z 50% udzałów w spułce ok! To stare info ale bardzo ważne ! Nie jeden na to wyczekuje ! No i ten 1.1 milion to też wtedy dofinansowali na rozwija firmy ! 1 kwartał tak jak pisałem 2023 profity z LuON