• nie trzeba być prorokiem Autor: ~idzi [46.205.210.*]
    nie trzeba być prorokiem żeby przewidzieć przyszłość nexity , kiedy ,,the batteries połączy się z nexity i wejdzie na giełdę wszyscy będą chcieli to mieć i dlatego cena pójdzie w kosmos i jeszcze będzie problem żeby to kupić [bo widłowy będzie miał pełne ręce roboty ] , wtedy górą będą posiadacze nexity bo bo będą mieć ten papier po cenie nominalnej otwarcia dnia , a swoją drogą zauważcie jak się ustawił January - posiada duże udziały w The batteries i jest największym udziałowcem nexity i po przejęciu odwrotnym stanie się największym akcjonariuszem The batteries i tak się buduje fortuny
  • Re: nie trzeba być prorokiem Autor: ~swk1234 [5.173.241.*]
    Właśnie widać jak się wszyscy zabijają o akcje.
    Co tylko coś większego na popycie się ustawi to sru, zrzut akcji.
    Nie trzeba być prorokiem aby widzieć jak będzie finał tej spekulacji.
  • Re: nie trzeba być prorokiem Autor: ~Sorbus [31.61.190.*]
    Pierwszy przystanek 3,5 potem 3 , 2,6
  • Pisałem już wcześniej co się stanie i to się dzieje... Autor: ~lol [91.192.199.*]
    Czyli: zmniejszanie się obrotów i powolny zjazd - i tak do informacji o udanym bądź nie udanym przejęciu, i wtedy zainteresowanie może się dłużej utrzyma.

Dopiero kiedy otworzą fabrykę to zainteresowanie będzie stałe.

Po drodze może znowu jakieś prezentacje w TV czy na innym popularnym kanale się pojawią to znowu będzie chwilowy wzrost.

Przewidywanie co się tutaj stanie jest proste jak budowa cepa.
  • Re: Pisałem już wcześniej co się stanie i to się dzieje... Autor: ~Sorbus [31.61.190.*]
    Czyli powtórka z akcji styczeń 2022
  • Re: Pisałem już wcześniej co się stanie i to się dzieje... Autor: ~idzi [46.205.210.*]
    nie ma powtórki i już nie będzie , tak trudno to zrozumieć , wszyscy wiemy że najlepszym rozwiązaniem jest trzymanie akcji bo nikt z nas nie wie kiedy nastąpi przejęcie lub kolejna reklama baterii w mediach , jeśli pójdzie jakiekolwiek info to już za późno na kupno bo nie da się kupić ze względu na niską płynność akcji
  • Re: Pisałem już wcześniej co się stanie i to się dzieje... Autor: ~lol [91.192.199.*]
    Tak ja też trzymam akcję, ale to nie zmienia scenariusza który napisałem i który się realizuje. Ja to będę sperzedawał ale za 2-3 lata najwcześniej, o ile wszystko dobrze pójdzie. natomiast jak będzie zła informacja pt. przejęcie nie udane, to wtedy to zleci do 30 groszy.
  • Re: Pisałem już wcześniej co się stanie i to się dzieje... Autor: ~Sorbus [89.64.68.*]
    niestety własnie sie to powtarza, grupa spekulacyjna swoje robi, saule tez mial isć w kosmos a gdzie jest? były media, artykuły
  • Re: nie trzeba być prorokiem Autor: ~idzi [46.205.210.*]
    co się niby ma nie udać , myślicie że January Ciszewski kupił sobie ponad 3 miliony akcji i trzyma sobie tak dla jaj , no nie w The batteries też siedzi grubo i to on za sznurki pociąga , wszystko ma skrupulatnie zaplanowane i nikt mu tego już nie nie odbierze
[x]
NEXITY -1,89% 1,04 2026-05-20 15:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.