• BANKRUT Autor: ~MaciejC [188.126.88.*]
    Coś tam się słyszało...
  • Re: BANKRUT Autor: ~MaciejC [31.187.61.*]
    Kościelny się wkrwł i chciał wywalać papier pkc dlatego wojczakowski musiał zrezygnować żeby za nicnierobienie nie obciążać spółki w wysokości 35k miesięcznie
    Teraz ma zresztą akwaria to musi przypilnować bo jak mu to nie wyjdzie to będzie się szwędał na starość. Już zainwestował grubo w artykuł w forbes to może uda się kilku naiwniaków z grubymi portfelami naciągnąć
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [143.244.51.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: BANKRUT Autor: ~Piotrek [83.26.222.*]
    Można prosić o więcej szczegółów. Mam co prawda tylko kilka tysięcy akcji ale nie chcę zupełnie stracić kasy. Już lepiej sobie nowego kompa złożyć póki części tanie bo jak Chiny zablokują Taiwan to cała elektronika pójdzie w górę. Co dzieje się w firmie? Jak stoją ich finanse? Dlaczego milczą? Czy dadzą radę utrzymać się przy taniejącym dolarze bo jak Chiny pójdą na Taiwan to dolar jeszcze spadnie i dotrze do dolnych rejonów nie widzianych od ponad 10 lat? Powiedzcie coś proszę jeżeli wiecie.
  • Re: BANKRUT Autor: ~Kajtek [31.61.167.*]
    Dobrze kombinujesz, ale waluty papierowe mogą mocno stracić. Wtedy nikogo giełda nie będzie mocno obchodziła, a tym bardziej jakaś spółka z Pcimia dolnego
  • Re: BANKRUT Autor: ~Hakowy [178.42.95.*]
    Jak Kościelny sam brał po 35 k za nicnierobienie - o przepraszam, za przejadanie kasy obligatariuszy to jakoś mu to wtedy nie przeszkadzało a teraz tak troszczy się bidulek o finanse spółki, jestem naprawdę poruszony. Ostatnio zastanawiałem się czy spłacą obligacje. Jak spółka przy tak wysokim dolarze może mieć tak dużą stratę po wyłączeniu tej transakcji jednorazowej, która zaciemnia obraz?

Z perspektywy lat trzeba stwierdzić, że powinni poprzestać na RB i nic więcej nie robić. Panowie K i W udowodnili wszystkim, że:
    1) nie potrafią robić dobrych gier, tzn. takich, które zarabiają, z wyjątkiem RB oczywiście ale to jedna gra na wiele lat,
    2) potrafią przepalić każdą ilość gotówki.

Wniosek nie można im ufać więc nikt im pieniędzy już nie da (nawet na akwaria), chyba, że będzie mógł te pieniądze kontrolować.
  • Re: BANKRUT Autor: ~Sylvek [5.184.126.*]
    Hahaha co za wątek. Jeden trol odpowiada drugiemu, absurd goni absurd. A może raczej kościółek vel kodor znowu nawija sam ze sobą i robi sztuczny tłok hahaha. Podziwiam za to że Ci się tak chce, a podobno spółka nie warta starań. Nie można się nawet odnieść do tych wypowiedzi, bo z założenia nie mają żadnego sensu. Miłego trolingu :-)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [102.129.145.*]
  • Re: BANKRUT Autor: ~Lekarz [94.254.185.*]
    Zapraszam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [155.133.78.*]
  • Re: BANKRUT Autor: ~Jaroslaw [31.61.232.*]
    Bliski
[x]
VIVID 0,96% 1,05 2025-09-25 14:46:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?