Spółka w ostatnich latach publikowała raporty okresowe w ostatnich dniach terminów przewidzianych przepisami prawa. Wychodząc jednak naprzeciw oczekiwaniom interesariuszy od 2020 roku publikuje wstępne szacunkowe wyniki finansowe za kolejne miesiące w terminie do połowy następnego miesiąca.
Czyli jutro będziemy wiedzieć co się dzieje. Dobrze żeby zysk był na plus i wtedy podbitka na akcjach. Chciałem się pozbyć swojego pakieciku co najmniej po cenie zakupu czyli po 1,20, a jeszcze lepiej byłoby odzyskać stratę na inflacji czyli wykręcić kurs na 1,45. Czuję jednak że na 1,45 nie ma co liczyć.
Podłączam się pod wątek. Też chciałbym wiedzieć co się dzieje z moją inwestycją. Powinni chyba pokazać już dzisiaj rano szacunki jeżeli wszystko jest w porządku. Dlaczego milczą?
A jak myślisz geniuszu? Dzisiaj rano ktoś wrzucił wątek z tematem "BANKRUT" i napisał że ma jakieś pewne wiadomości. Niedługo później wątek został usunięty. Kombinuj.
Rozumiem, że jednak dzisiaj nie dostaniemy wyników. Szkoda. Liczyłem na szybką podbitkę przy pozytywnych wiadomościach. Oby przynajmniej spóźnione wiadomości były pozytywne skoro każą czekać.