ONGENO rzeczywiście co roku na poczatku roku zmienia swoją stronę internetową(główną) Zadziwiające w tym roku nie zmienili .Dodali informację "Eksperyment Medyczny w trakcie realizacji , więcej informacji w krótce! " Jednak COŚ TUTAJ BĘDZIE :):):):):):):) WARTO TRZYMAĆ AKCJĘ ,Będzie bardzo dobrze,na pewno się coś wykluje z opóżnieniem dużym ale Jednak będzie.::):):):):):))
p.s. Pozdrawiam oczywiście wszystkich UJADACZY bo teraz się zacznie,hahahaha No i tego o stó Twarzach ,a raczej stó nikach
To pewne .
Jak dzis plus 47% to co sie bedzie dzialo jak terapia wypali .... To bedzie Szok i Szal 500%to na poczatek wystrzeli a to raptem j kurs jakieś 5 zl wtedy bedzie .
HAHAHAHA NIE PIERWSZY RAZ TU TAKA OODPUCHE ROBIA. ZOBACZYMY CO BEDZIE JUTRO I POZNIEJ ..CZYZBY NEXITY ALBO EKIPA BUAHAHAHA..KOGO CHLOPOCZKI WY TU CHCECIE UROBIC HEHE ..PISZAC SAMI ZE SOBA W JEDNEJ OSOBIE
Aaaaaa bo wszyscy w szoku jak to możliwe żeby tak urosło bez infa a widzisz tutaj jest taka mocna załoga ze się może posr….ć i tak nie kupisz chyba ze wysoko bardzooooooo wysoko tanio nikt nie odda
SLUCHAJ CHLOPCZE ..PODCIAGNIJ SZELKI I OCHLON...I PAMIETAJ JEDNA RZECZ BEDE CHCIAL KUPIC TO KUPIE..TYLKO ZE OD KUPOWANIA TO TY TU JESTES A JA JESTEM OD TEGO ZEBY SPRZEDAWAC..A JUTRO ZOBACZYMY CO BEDZIESZ PISAL ..A TERAZ WYTRZYJ GILA I KLADZ SIE SPAC..BO FILMY SA DLA DOROSLYCH
przestancie bajduzyc o perspektywach spoldzielnia skacze ze spolki na spolke na kazdej grajac 1 do 3 dni pytanie jak wplyna manewry na Bialorusi na gielde od poniedzialku
A TY WRZUC JESZCZE 5 RAZY POD RZAD TEN SAM POST ZEBY CIE KRTOS ZROZUMIAL ...A TERAZ DO SEDNA...NEXITY I EKIPA OD OSTATNICH WZROSTOW JUZ MINUS 15 PROC HAHA ...JAK MYSLICIE CO TU JUTRO BEDZIE HAHA
Panowie i Panie Spokojnie czekamy …
Świeży wywiad urywki ….
January Ciszewski dla Evertiq: chcemy zwiększać wartość p...EB: Czy w Państwa obecnym portfolio jest jakaś konkretna firma, która się wyróżnia i od której oczekują Państwo wiele w przyszłości?JC: Po większości naszych spółek oczekujemy wiele. Oczywiście znamy cele, które ustaliliśmy inwestując, jednak mamy przekonanie, że co najmniej kilka spółek z naszego portfela pozytywnie zaskoczy. Jeśli miałbym wymienić jedną to szczególnie liczę tu na Ongeno, która jest na końcowym etapie badań nad terapią SMA, gdy ten proces się zakończy dalszy wzrost wartości będzie w mojej ocenie wielokrotny.
Dnia 2023-01-12 o godz. 22:08 ~Tokyo napisał(a): > Panowie i Panie Spokojnie czekamy … > > Świeży wywiad urywki …. > > January Ciszewski dla Evertiq: chcemy zwiększać wartość p...EB: Czy w Państwa obecnym portfolio jest jakaś konkretna firma, która się wyróżnia i od której oczekują Państwo wiele w przyszłości?JC: Po większości naszych spółek oczekujemy wiele. Oczywiście znamy cele, które ustaliliśmy inwestując, jednak mamy przekonanie, że co najmniej kilka spółek z naszego portfela pozytywnie zaskoczy. Jeśli miałbym wymienić jedną to szczególnie liczę tu na Ongeno, która jest na końcowym etapie badań nad terapią SMA, gdy ten proces się zakończy dalszy wzrost wartości będzie w mojej ocenie wielokrotny.
WIDAC ZE NASTĘPUJE KONCOWY ETAP BADAN NAD TERAPIĄ,TU MOZE BYC KOSMOS PRZEZ DLUGI CZAS