skoro tyle już poszło to pójdzie reszta,plus cześć akcji drobnych jeżeli ktoś większy tego nie odbiera to o wzrostach będzie można zapomnieć na długi czas
Dnia 2023-01-12 o godz. 16:44 ~max napisał(a): > skoro tyle już poszło to pójdzie reszta,plus cześć akcji drobnych jeżeli ktoś większy tego nie odbiera to o wzrostach będzie można zapomnieć na długi czas
Nie wydaje Ci sie ze tu jest coś dziwacznie i pokrętnie kombinowane?
A nawet jeżeli nie dywidenda. To pieniadze pójdą na rozwój, przejęcie innych firm jak to było w przypadku LUON? Przecież to wpłynie pozytywnie na wyniki i kurs. Po cholere ktoś to wywala. To jest dziwne.
I się wymienia akcjami po taniości niewiem ? Tu jeszcze kurs bedze windowany do góry tylko musi przyjść czas kiedy to oni będą chcieli zrobić .trzeba czekać na rozwój wydarzeń i tyle !!! A jak kurs poleci do góry to będą gonić i wskakiwać w locie jak zdążą . Teraz narzekanie pózniej wychwalanie jak się waj che przełoży ! Pozytywnosci cierpliwości !!!! Liczę na ten szczęśliwy piątek 13 info po sesji dobre info ,tego bym chciał !
Pamiętaj to NC na tym rynku nieraz już wałek poszedł ,przykładów znam kilka na jednym tez mnie uwalili ,wiec ostrożnym trzeba być .DMS sprzefał te 150 tys akcji swoim zaprzyjaźnionym ziomkom ,i jeżeli oni sypia tyle akcji w rynek na małym zysku to coś mi tu zaczyna nie grać i wole postać z boku i poczekać na rozwój sytuacji , najwyżej jak będzie ok wskoczy się wyżej .
No ja mam już siedzę długo w środku . Wiec nie wyszedłem wcześniej No to teraz dalej jestem ! Jak by to wiedzał to by sprzedał wyżej i odkupił ! No ty pisałeś ze dwa razy tak zrobiłeś wiec luz patrzysz i czekasz .Myślę i oby bylo pozytywnie dobrze ! Czas pokarze a panikować nie zamierzam ! Tez w jedną spółkę kiedyś 2 lata temu zainwestowałem 40 tysięcy zł No miało być odwrotne przejęcie , spółka biotechnologiczna . Do przejęcia nie doszło i wiszę na haku 2 lata z 17 tysi w minusie.i czekam oby się tam coś ruszyło ! Nie ma wyjścia .