• PBG - Polimex Autor: ~PBGUS [46.134.98.*]
    coś tutaj się kroi :)

• Re: PBG - Polimex Autor: ~Alton [37.248.166.*]
    PBG + Polimexms = Sukces !!!
  • Re: a nagony dalej swoje Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Naganiaczu, po jakiego polimkowi PBG ?? BANKRUT ! papiery mu nie potrzebne bo ma swoje. Czy PBG ma jakieś maszyny, ludzi, zaplecze itp? NIE !! ma tylko OGROMNE DŁUGI ! Polimek może wciągnąć "nosem" ewentualnie RFK za parę groszy, po to jest dołowane RFK. PBG dostanie trochę grosza za RFK i wszystko pójdzie na spłatę WIERZYCIELI !!! PBG nie ma juz prawie NICZEGO !! AKTYWA rok 2020 ponad MILIARD zł !!! na dziś STO TYS zł !! GDZIE SIĘ PODZIAŁ MILIARD !!! Dlaczego jak zniknęły aktywa na 1mld zł dług się POWIĘKSZYŁ !! zamiast ZMALEĆ !!
    Więc przestańcie już naganiać leszczy na jakiś boom. Nakupiliście papiera, to teraz dokupić klej i pędzel. Miłego tapetowania :)))
  • Re: a nagony dalej swoje Autor: ~thiago [83.24.249.*]
    najcięższy sprzęt wytoczyłeś , kogoś tam pewnie wystraszyłeś , jeszcze trochę ludzi wam odda ......ale karawana idzie dalej , bankrut ma coś - i dla tego czegoś jeszcze nie zbankrutował a według Ciebie powinien , meta w czerwcu , a może ktoś tę metę przesunie jak w pewnym sławnym biegu ?
  • Re: To do pana, panie Spekulant Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Twierdziłeś ze jest wszystko OK, bo banki trzymają akcje :)) a te Mustafy to pewnie ich nagony, a może ty też ? bo usilnie namawiacie do kupna papiery, podczas gdy kurs co roku niżej, aktywa znikały systematycznie, a spółka ogłosiła o dokonaniu wpisu o likwidacji. Jak pisałem, banki sprzedają akcje, pewnie dostaną działkę za RFK , resztę odpiszą od podatku i wyjdą na swoje bądź z małą strata, a ulica jak zwykle po garbie.

Bank Polska Kasa Opieki SA 
    6.99% 57,236,556 sprzedano -5,611,824 !! ( raport na 22.06.2022)

PKO Bank Polski SA 
    6.02% 49,252,468 sprzedano -3,808,032 !! (raport na22.06.2022)

• Re: To do pana, panie Spekulant Autor: ~thiago [83.24.249.*]
    zapomniałeś napisać o niezapłaconych fakturach z KDDPiA na około 400 mln - to jest nierozliczone
    Dnia 2023-01-16 o godz. 15:10 ~thiago napisał(a):
    > zapomniałeś napisać o niezapłaconych fakturach z KDDPiA na około 400 mln - to jest nierozliczone

Nie będzie żadnej kasy z z układów. Kasa została już pewnie przejedzona, bo :

PBG, GDDKiA oraz inne zaangażowane podmioty zawarły w piątek przed Sądem Okręgowym w Warszawie ugodę, której wejście w życie kończy prowadzone przez PBG negocjacje ugodowe z GDDKiA i stanowi zakończenie sporów sądowych, dotyczących realizacji kontraktów na budowę autostrady A1 - podała PBG w komunikacie.
    Jak podano, ugoda odnosi się do umów z 17 czerwca 2010 roku.
    "Zgodnie z treścią ugody, strony dokonały rozliczenia wzajemnych roszczeń będących przedmiotem postępowań sądowych objętych ugodą oraz wynikających z rozliczenia roszczeń podwykonawców, dostawców i usługodawców, co pozwoliło na ostateczne zakończenie toczących się miedzy stronami ugody sporów sądowych" - podano w komunikacie. (PAP Biznes)

"Strony dokonały wzajemnych rozliczeń .............co pozwoliło na ostateczne zakończenie toczących się miedzy stronami ugody sporów sądowych" !!

ROZUMIECIE ?! Aktywa też zniknęły bez śladu ( bez pomniejszenia długu)
    Dnia 2023-01-16 o godz. 15:49 ~aqwert napisał(a):
    > Dnia 2023-01-16 o godz. 15:10 ~thiago napisał(a):
    > > zapomniałeś napisać o niezapłaconych fakturach z KDDPiA na około 400 mln - to jest nierozliczone
    >
    > Nie będzie żadnej kasy z z układów. Kasa została już pewnie przejedzona, bo :
    >
    > PBG, GDDKiA oraz inne zaangażowane podmioty zawarły w piątek przed Sądem Okręgowym w Warszawie ugodę, której wejście w życie kończy prowadzone przez PBG negocjacje ugodowe z GDDKiA i stanowi zakończenie sporów sądowych, dotyczących realizacji kontraktów na budowę autostrady A1 - podała PBG w komunikacie.
    > Jak podano, ugoda odnosi się do umów z 17 czerwca 2010 roku.
    > "Zgodnie z treścią ugody, strony dokonały rozliczenia wzajemnych roszczeń będących przedmiotem postępowań sądowych objętych ugodą oraz wynikających z rozliczenia roszczeń podwykonawców, dostawców i usługodawców, co pozwoliło na ostateczne zakończenie toczących się miedzy stronami ugody sporów sądowych" - podano w komunikacie. (PAP Biznes)
    >
    > "Strony dokonały wzajemnych rozliczeń .............co pozwoliło na ostateczne zakończenie toczących się miedzy stronami ugody sporów sądowych" !!
    >
    > ROZUMIECIE ?! Aktywa też zniknęły bez śladu ( bez pomniejszenia długu)

A sorry, zapomniałem dopisać że komunikat był w 2017-12-18 ROKU !! i co, podali coś w raportach? może nie doczytałem, może ktoś wie kiedy podali jaka suma i na co poszła ugoda? :))))))) Zastanawia mnie jedno, czy to nie podpada pod nadzór giełdowy?
  • Re:, panie Spekulant nagonie Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    żyjesz pan? przecież pisałeś zawsze, że ja zniknę z forum jak ty będziesz liczył kasę za PBG. To ile juz naliczyłeś? A twój najlepszy kolega Spokojny gdzie sie ukrywa, przecież chłopina ciągle kupował od około 0,15 co parę sesji pisał że właśnie dokupił nasyępny pakiet, a razem z twoim mieliście prawie pakiet kontrolny PBG :)))))))))))))))))))) PISAŁEM ŻE JESTEŚCIE ZWYKŁYMI NAGANIACZAMI !!! TAK SAMO JAK MUSTAFA. kto was posłuchał ten teraz siedi z reką w nocniku. Mam nadzieję że karma w plecki uderzy za tych co stracili kasę słuchając waszego naganiania. WSTYDU nie macie, ale o czym ja pisze - wstyd? makrela i wstyd? hahahahaaaaaaaaa

--------------------------------------------------
    ps. szybko zgłoś do usunięcia, bo użyłem słowa nagon, a to strasznie obraźliwe w stosunku do ciebie, Spokojnego i Mustafy :))))))
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.