• Skąd taki nagły wzrost? Autor: ~Lauri [83.7.107.*]
    I nawet kilka transakcji na zamknięciu.
  • Scenariusz B Autor: ~MuchaSlawomir [134.122.41.*]
    Scenariusz A to taki ze nie wyszło z granulatem z fantomami że jest totalna kicha i kto był bliżej ten się szybciej akcji pozbył generalnie porażka brak perspektyw ściema i zejście na grosz same straty zero

Scenariusz B to taki ze nie ma info wszystko utajnione kto bliżej ten zbiera choć wygląda że nie idzie w dobrym kierunku

Ja obserwuję że ktoś wywala a ktoś skupuje i to nawet ładne pakiety sukcesywnie od wielu tygodni czai się popyt. Znając życie za jakiś czas może być komunikat że zmienili udział nie o 2 akcje a o 20 milioniw wtedy się wszyscy zdziwią.

W teorii można by oczekiwać równego dostępu do infornacjj. W teorii. W praktyce... Czas pokaże ja osobiście nie sądzę żeby spółka była na przegranej pozycji raczej bym obstawiał że ma ogromny potencjał a z kursu 5 czy 6 groszy będziemy się śmiać niedługo i żałować swojej głębokiej naorawde głębokiej naiwności
  • Re: Scenariusz B Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Wracamy na 15 groszy
  • Re: Scenariusz B Autor: ~MuchaSlawomir [134.122.41.*]
    Też myślę że to minimalna rozsądna wycena spółki i to bez jakichś szaleństw. Naiwnością sądzić ze wycena 6 mln jest super to jest może pesymistyczna wycena samej części odpowiadającej za szkolenia. Potencjał wzoestu części twchnologicznej jest duży. Czas pokaże np ale tak w życiu bywa często że wzrosty komunikaty optymizm i aktywność zarządu pojawia się w różnych spółkach wtedy gdy akcje znajdą się w odpowiednich rękach.
    Zwróć uwagę na obroty stałe od wielu miesięcy odbierano akcje średnio pół miliona w ciągu sesji i to trwało długo. Być może ktoś uznał ze juz się więcej nie da ściągnąć na tych poziomach zwłaszcza że pijawily się kilka razy ostre nerwowe akcje skupu z prawej. Tak jakby zaczęła się rywalizacja o te akcje kto więcej na tych poziomach odbierze. Czas pokaże ale ja jestem przekonany odnośnie jednego ze na tych poziomach dużo nie ryzykowałem kupując i zostawię sobie na dłużej zobaczymy za rok
[x]
CTEGROUP 3,72% 0,04 2025-10-31 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.