Publikacja raportu jest rpzesunięta na 31.03.2023 przecież. Jak ta firma nie jest w stanie w rok przygotować raportu to musi być tam nieźle nasrane.
Nawet jak im się uda to KNF pewnie i tak nie puści tego gniota do obrotu.
... typowe polaki booraki - CZYTAĆ ze zrozumieniem - trudno - wiem. Raport nie jest przesunięty NA 31 marca - ale DO 31 marca - a to różnica - oczywiście, pewnie ukaże się w ostatni dzień dopuszczalnego terminu - ale mogą go obwieścić światu o wiele szybciej niż 31.03.2023 (i pewnie tak się stanie, jak tylko decyzja pojawi się na oficjalnym info).
... kolego o nicku "kierowca" - dla ciebie (i wszystkich innych) mogę być boorakiem, ziemniakiem, marchewką, ślimakiem, dzieciuchem ... i czym sobie tylko wymarzysz - mam to głęboko ...wiesz gdzie. Ale dla mnie - ktoś kto nie potrafi odróżnić pojęcia "NA" konkretny dzień, od "DO" konkretnego dnia - to zwykły BURAK / WIEŚNIAK z ewidentnymi brakami w podstawowym wykształceniu (nie mówiąc już o jakimkolwiek logicznym rozumowaniu), i bez znaczenia dla mnie pozostaje fakt czy to obcokrajowiec, czy rodak (doświadczenie wieloletniej pracy z ludźmi, niestety z naszymi rodakami, pokazuje mi, że zdecydowana większość mieszkańców naszej ojczyzny to zwykłe warchoły (niektórzy tylko lepiej "opakowani" od pozostałej swołoczy)). Nie uważam także, aby określenia "polaczki booraczki", czy też nawet "swołocz" w tym przypadku były obraźliwe w jakikolwiek sposób - chyba że dla ciebie, idąc śladem miłościwie nam panujących "rzondzoncych", prawda jest za prawdziwa i trzeba ją napiętnować ... ????
Odnośnie czytania ze zrozumieniem (i późniejszych komentarzy) - jeżeli nikt nie będzie reagował na takie TEMPE wywody (jak podejrzewasz - obcokrajowca) - nic się nie zmieni na tym forum - wręcz przeciwnie, rozsądnie będzie można polemizować tylko ze swoim odbiciem w ekranie komputera. Amen.
Złapał Zniesmaczony Tatarzyna a Tatarzyn za łeb trzyma. Eh czytać ze zrozumieniem to jedno a czytać bez okularów to drugie. Gdyby nawet TKO wskoczyło na 5 to i tak chętnie sobie łby poukręcacie. I jak to mawiał klasyk Zniesmaczony AMEN.
Nie wiem po co się kłócicie z tym "do" czy "na" 31.03.? Jak będą uważali, że już pora na raport to podadzą info o przyspieszeniu opublikowania raportu i tyle. Wiele spółek przyspiesza pokazanie raportu, jak mają się czym pochwalić, albo komuś to na rękę.
A było tak pięknie w marcu 2021 ...
Zakup 130 ha ziemi od chłopa pod farmę ...
Podbitka ... i wysyp akcji przez " cyprusów " ...
Jak oni tam się zwala ?
Koniaki, Koniakove ... ?
No nie Brendy
Cyprysów już tu nie ma, ani kurnikovej, ani klopsa. Teraz są tu Krzyżanowscy. Ale rozumiem twój wpis tak: albo dużo bólu, albo ... każdy chciałby kupić w tej sytuacji za parę groszy akcje.